دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افراد در هنگام عصبانیت از جویدن آدامس پرهیز کنند

No image
افراد در هنگام عصبانیت از جویدن آدامس پرهیز کنند بررسی ها نشان می دهد ، برخی افراد تصور می کنند جویدن آدامس به آرامش و برطرف کردن استرس آنان کمک می کند اما چنانچه به طور مکرر و با شدت بیشتری در هنگام عصبانیت آدامس بجوند ، این امر باعث بروز مشکلاتی در فک و مفصل گیجگاهی شان می شود.
جویدن با شدت زیاد ممکن است باعث خستگی و درد در فک شود. همچنین ممکن است مفصل فک یا مفصل گیجگاهی - فکی دچار صدمه و فشار شود همچنین این عارضه باعث درد در سر و گردن و ناراحتی در باز و بسته ‌کردن فک نیز خواهد شد.
به همین دلیل افرادی که چنین می کنند پس از فروکش کردن عصبانیت متوجه درد فک می شوند بدون اینکه بدانند علت آن جویدن آدامس با فشار و شدت زیاد در هنگام عصبانیت است.
محققان توصیه کرده اند، افراد در هنگام عصبانیت دندانهای خود را نیز روی هم قرار ندهند زیرا در این شرایط به طور ناخودآگاه باز هم فشار زیادی به فک خود وارد می کنند

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

ویژگی های خانواده موفق از نظر اسلام

از دیدگاه اسلام انسانها از لحاظ ویژگیها ، توانایی و استعدادها متفاوت از یکدیگر هستند. بر این اساس در نظر گرفتن این تفاوتها را نیز در تربیت فرزندان در خانواده دارای اهمیت می‌داند. از نمونه احادیثی که ذکر شد و هزاران شواهد معتبر دیگر می‌توان به نقش اهمیت خانواده از دیدگاه اسلام پی برد. اسلام سعادت و شقاوت فرد را تحت تاثیر خانواده چه در دوران قبل از تولد و چه بعد از تولد می‌داند.
No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

تحلیل یافته‌های الگوی دینی رفتارها در خانواده و نقش رسانه ملی

آنچه از امور فطری در بحث تربیت مورد نظر است و مبنای تربیت مطرح می‌شود، امور فطری در زمینه خواست‌ها و گرایش‌هاست. البته باید توجه داشت آن دسته از خواست‌های فطری مبنای تربیت قرار می‌گیرد که ویژه انسان است و امتیاز او بر حیوان به شمار می‌آید، نه آن بخش از خواست‌ها و گرایش‌ها که میان هر دو مشترک است؛ زیرا در این بخش، انسان مانند حیوان برای شکوفاسازی نیازی به تربیت ندارد.
Powered by TayaCMS