دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پژوهش برای طلاب اجباری شد.

No image
پژوهش برای طلاب اجباری شد. آیین‌نامه تکالیف پژوهشی طلاب حوزه علمیه در شورای معاونین مرکز مدیریت حوزه علمیه قم تصویب و برای تایید نهایی به شورای عالی حوزه ارسال شد.
معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: این طرح با هدف انجام فعالیتهای پژوهشی در حین آموزش و به عبارت دیگر آموزش پژوهش محور در این معاونت تدوین شده بود که پس از سه جلسه بررسی در شورای معاونین مرکز به تصویب رسید و برای تایید نهایی به زودی به شورای عالی حوزه ارسال خواهد شد.
حجت الاسلام امینی افزود: در این آیین‌نامه کلیه طلاب در تمامی سطوح از ورودی سال اول تا درس خارج فقه (دکتری) موظف به فعالیت پژوهشی شده و برای کلیه دروس حوزوی نمره فعالیت پژوهشی در نظر گرفته می‌شود. ارائه تحقیق پایانی در پایان هر سطح و ارائه پایان نامه علمی و رساله دکتری در پایان مقاطع سطح سه (کارشناسی ارشد) و چهار (دکتری) از ویژگی‌های دیگر این آیین‌نامه است

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

ویژگی های خانواده موفق از نظر اسلام

از دیدگاه اسلام انسانها از لحاظ ویژگیها ، توانایی و استعدادها متفاوت از یکدیگر هستند. بر این اساس در نظر گرفتن این تفاوتها را نیز در تربیت فرزندان در خانواده دارای اهمیت می‌داند. از نمونه احادیثی که ذکر شد و هزاران شواهد معتبر دیگر می‌توان به نقش اهمیت خانواده از دیدگاه اسلام پی برد. اسلام سعادت و شقاوت فرد را تحت تاثیر خانواده چه در دوران قبل از تولد و چه بعد از تولد می‌داند.
No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

راهكارهای قرآنی برخورد با همسران و فرزندان نااهل

دشمنی زنان و فرزندان نااهل بر محور ایمان است: خداوند مؤمنان را خطاب قرار داده است و از جمله «عدو لكم» استفاده می شود كه فاصله و تضادی كه میان آنان و مؤمنین ایجاد می شود اختلافات خانوادگی معمول نیست بلكه اختلاف دینی است یعنی همسران و یا فرزندان نااهل رفتارهایی خلاف ایمان به خدا انجام می دهند.
No image

آداب معاشرت اجتماعی از نظر قرآن و اسلام

اینكه درمعاشرت چه معیارهایی را درنظر داشته باشیم تا معاشرت های ما انسان ساز و جامعه ساز باشد و ما را درمسیر اهداف و فلسفه آفرینش یاری رساند، موضوعی است كه درآیات دیگر قرآن به آن توجه داده شده است. در قرآن دست كم می توان هفت معیار و ملاك برای معاشرت های انسانی شناسایی كرد كه در اینجا به طور اجمال به آنها پرداخته می شود.
No image

تحلیل یافته‌های الگوی دینی رفتارها در خانواده و نقش رسانه ملی

آنچه از امور فطری در بحث تربیت مورد نظر است و مبنای تربیت مطرح می‌شود، امور فطری در زمینه خواست‌ها و گرایش‌هاست. البته باید توجه داشت آن دسته از خواست‌های فطری مبنای تربیت قرار می‌گیرد که ویژه انسان است و امتیاز او بر حیوان به شمار می‌آید، نه آن بخش از خواست‌ها و گرایش‌ها که میان هر دو مشترک است؛ زیرا در این بخش، انسان مانند حیوان برای شکوفاسازی نیازی به تربیت ندارد.
Powered by TayaCMS