دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

در محیط‌های دانشگاهی با منطق به شناخت ظهور پرداخته شود

No image
در محیط‌های دانشگاهی با منطق به شناخت ظهور پرداخته شود نماینده‌ مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، در چهارمین همایش دانشجویی مهدویت با موضوع « نقش من در ظهور» که در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی تهران از طرف جهاد دانشگاهی این واحد برگزار شد، گفت: با توجه به روایت پیامبر اکرم در رابطه با مساله‌ی انتظار مبنی بر این‌که به خدایی که مرا به حق مبشر و بشارت‌دهنده‌ی انسان‌ها مبعوث کرد، کسی که در راه امام عصر در زمان غیبت او ثابت‌قدم ماند، ارزش و جایگاه بالایی دارد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حجت‌الاسلام عیسی‌زاده با توجه به روایات درخصوص امام زمان (عج) گفت: وجود مولایمان همچون آفتابی است که در درون منشوری با مشبک‌های مختلف به ظهور و بروز رسیده است.
وی افزود: دو گونه می‌توان با مقوله‌ی انتظار، برخورد و تعامل کرد؛ برخورد احساسی و عاطفی، اندیشه‌ای و منطقی و عالمانه. در برخورد احساسی صرف با مساله‌ی انتظار، تعامل کامل و تمامی نخواهیم داشت. زمانی به نتیجه‌ی کامل می‌رسیم که از پشتوانه‌ی عقلی کامل برخوردار باشیم. مخصوصا انتظار می‌رود در محیط‌های دانشگاهی با منطق به شناخت ظهور پرداخته شود و این امر نیاز به مطالعه و تحقیق درست دارد.
عیسی‌زاده در پایان ابراز امیدواری کرد از آن دسته منتظرانی باشیم که با شناخت درست مولایمان رهپویان خوبی برای او باشیم.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

روش‌های ۳‌ گانه در سبک زندگی سالم از نگاه امام حسن(ع)

روش‌های ۳‌ گانه در سبک زندگی سالم از نگاه امام حسن(ع)

شیعه باید فلسفه و سبک زندگی خود را از امامان معصوم(ع) بیاموزد و بدان پایبند باشد.
No image

مدیریت رنج

پر بازدیدترین ها

شادی و نشاط در سبک زندگی اسلامی

شادی و نشاط در سبک زندگی اسلامی

ساختار وجودی انسان به‌گونه‌ای است که تفریح و شادی و نشاط از نیازهای اساسی او محسوب می‌شود؛ چراکه روح و جسم انسان بعد از مدتی فعالیت خسته شده و نیاز دارد با راهکارهایی این خستگی را از خود دور کند. اما روش‌هایی که شهروندان برای شادی و نشاط بر می‌گزینند مختلف بوده ...
حیات طیبه، سبک زندگی قرآنی

حیات طیبه، سبک زندگی قرآنی

سبك زندگي صحیح در قرآن بر‌اساس توحید‌مداری است. يك زندگي خدا‌محور همراه با امنيت و آرامش و به دور از دغدغه‌هاي دل‌هره آور. در عصر حاضر، برخلاف پیشرفت علم و تکنولوژی، بشر با انواع تهاجم‌های دینی و فرهنگی روبه‌رو است، که...
بررسی عوامل تربیتی - عاطفی فرزندان در خانواده

بررسی عوامل تربیتی - عاطفی فرزندان در خانواده

نتایج پژوهش بیانگر آن است که عواملی همچون: هم‌سویی بینش‌ها و باورهای مذهبی، اندیشه از خود دانستن وجود فرزند، انسان‌دوستی، محبت، خوش‌رويي، ابراز عواطف مثبت، توجه به امنیت روانی و الگودهی از جمله عوامل تربیتی - عاطفی فرزندان در نهاد خانواده هستند که در آموزه‌های معصومان علیهم السلام بر آنها تأکید شده است.
Powered by TayaCMS