دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درد چشم

No image
درد چشم

یک کرامت

فرزند بزرگ محدّث قمى گوید:

فراموش نمى کنم زمانى که در نجف اشرف بودیم یک روز صبح پدرم ـ در حدود سال (1357 هـ .ق.) دو سال قبل از وفاتشان ـ از خواب برخاستند و گفتند: امروز چشمم به شدّت درد مى کند و قادر به مطالعه و نوشتن نیستم و بسیار ناراحت به نظر مى رسیدند. تقریباً زبان حالشان این بود که شاید خاندان پیامبر(صلى الله علیه وآله وسلم) مرا از خود طرد کرده باشند... آقاى محدّث زاده مى افزاید:

من مشغول تحصیل بودم، رفتم به مدرسه و ظهر که به خانه برگشتم دیدم ایشان مشغول نوشتن هستند، عرض کردم چشمتان بهتر شد؟ فرمودند: درد به کلّى مرتفع گردید. سؤال کردم چگونه معالجه کردید؟! پاسخ دادند که: وضو گرفتم و مقابل قبله نشستم و کتاب «کافى» خطى را که به خط فقیه مشهور ملاّ عبدالله تونى صاحب کتاب وافیه بود به چشم کشیدم، درد چشم برطرف شد و تا پایان عمر دیگر به درد چشم مبتلا نگردیدند.([16])

آرى کتاب کافى مرحوم کلینى به دست خط مرحوم ملاّ عبدالله تونى از کتبى بود که مرحوم محدّث قمى به آن خیلى علاقه داشت.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان دین شناسی فاطمه زهرا علیها السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان دین شناسی فاطمه زهرا علیها السلام در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه6

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه6 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبۀ فدکیه5

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبۀ فدکیه5 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه4

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه4 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

آموزه‌هاي قرآني خطبه فدكيه 4(ويژگي هاي پيامبر و اميرالمؤمنين عليهم السلام)

علی جان سفارش هایی دارم، نخست اینکه مرا شب غسل بده، شب کفنم کن و شب بدنم را به خاک بسپار؟! مگذار آن دو نفر بر بدنم نماز بخوانند و در تشییع جنازه ام حاضر گردند. علی جان! وقتی بدنم را به خاک سپردی، زود از کنار قبرم نرو؛ «اجْلِسْ عِنْدَ رَأْسِی» بالای سرم بنشین، برایم قرآن و دعا بخوان!
Powered by TayaCMS