دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

هم اندیشی بین دانشگاهی استادان زبان فارسی مسکو برگزار شد

No image
هم اندیشی بین دانشگاهی استادان زبان فارسی مسکو برگزار شد نشست هم اندیشی بین دانشگاهی استادان زبان فارسی مسکو در دانشگاه روابط بین الملل مسکو برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار که بیش از 30 نفر از اساتید زبان و ادبیات فارسی و برخی از دانشجویان دوره دکتری زبان وادبیات فارسی از دانشگاههای مختلف مسکو حضور داشتند گلادکاف معاون رئیس این دانشگاه بر برقراری روابط میان دانشگاههای ایران با روسیه در زمینه تبادل تجربه و برگزاری اقدامات مشترک با دانشگاههای ایران جهت بهبود بخشیدن به کیفیت آموزش زبان فارسی تأکید کرد.
سپس ابراهیمی رایزن فرهنگی ایران در مسکو ضمن تشکر از برگزارکنندگان این نشست در موضوع زبان فارسی ومعنویت سخنرانی کرد.
وی در بخشی از سخنان خود گفت : پیوندی که زبان فارسی با معنویت ایجاد کرده سبب شده که بهره گیری از توحید و یگانه پرستی در قالب این زبان در اوج باشد.
ابراهیمی در خاتمه اعلام کرد که رایزنی فرهنگی همواره آماده است در زمینه های مختلف به کرسیهای زبان فارسی در دانشگاههای روسیه مساعدت کند.
وی همچنین از شرکت کنندگان دعوت کرد تا از سایت رایزنی فرهنگی ایران در مسکو که به تازگی دو بخش مجلات الکترونیکی فارسی و کتابخانه مجازی فارسی را راه اندازی کرده است بازدید کنند.
در ادامه هم اندیشی گلادکاوا رئیس کرسی زبانهای هند و اروپایی و آفریقای دانشگاه روابط بین المللی وابسته به وزارت امورخارجه روسیه در مورد هماهنگی فعالیتها در زمینه تدریس زبان فارسی سخنرانی کرد. سپس خیتریک پروفسور علوم تربیت از دانشگاه زبانشناسی مسکو در مورد مبانی علمی کتاب زبان فارسی- مرحله ابتدایی به ایراد سخن پرداخت.
در ادامه این هم اندیشی پالیشوک از دانشگاه دولتی زبانشناسی مسکو در مورد محتوای آموزش زبان فارسی در دانشگاهها سخنرانی کرد. سپس ایوانف رئیس کرسی زبانهای ایرانی انستیتو آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو در مورد مدرنیزه کردن تدریس زبان فارسی به ایراد سخن پرداخت.
کامنیوا از انستیتو خاورشناسی آکادمی علوم روسیه سخنران دیگر این هم اندیشی بود که درباره ویژگیهای تدریس زبان فارسی در دوره های زبانهای شرقی انستیتوی خاورشناسی آکادمی علوم روسیه صحبت کرد. وی از انستیتوی آسیا و آفریقای دانشگاه دولتی مسکو در مورد نحوه آموزش ترجمه در انستیتوی مذکور گزارش داد.
در خاتمه هم اندیشی طالب آوا از دانشگاه دولتی زبانشناسی در مورد انتخاب متن در مرحله ابتدایی آموزش زبان فارسی سخنرانی کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان دین شناسی فاطمه زهرا علیها السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان دین شناسی فاطمه زهرا علیها السلام در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه6

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه6 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبۀ فدکیه5

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبۀ فدکیه5 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه4

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان بررسی آموزه‌های تفسیری خطبه فدکیه4 در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

آموزه‌هاي قرآني خطبه فدكيه 4(ويژگي هاي پيامبر و اميرالمؤمنين عليهم السلام)

علی جان سفارش هایی دارم، نخست اینکه مرا شب غسل بده، شب کفنم کن و شب بدنم را به خاک بسپار؟! مگذار آن دو نفر بر بدنم نماز بخوانند و در تشییع جنازه ام حاضر گردند. علی جان! وقتی بدنم را به خاک سپردی، زود از کنار قبرم نرو؛ «اجْلِسْ عِنْدَ رَأْسِی» بالای سرم بنشین، برایم قرآن و دعا بخوان!
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سیره رفتارسیاسی حضرت زهرا علیها السلام در رابطه با موضوع دهه فاطمیه در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS