دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برای طرح مباحث پژوهشی درباره امام (ره) در دانشگاه‌ها

No image
برای طرح مباحث پژوهشی درباره امام (ره) در دانشگاه‌ها درخواست سیدحسن خمینی جهت تشکیل کمیسیون مشترک برای طرح مباحث پژوهشی درباره امام (ره) در دانشگاه‌ها

حجت الاسلام سید حسن خمینی پیشنهاد داد کمیسیونی مشترک با موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) برای طرح مباحث پژوهشی درباره امام در دانشگاهها تشکیل شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، نوه امام خمینی (ره) در دیدار با دبیر و تنی چند از روسای کمیسیون ها و اعضای دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطر نشان کرد: برای طرح مباحث عمیق آموزشی و پژوهشی خصوصا در مورد شخصیت‌هایی مثل امام خمینی (ره) نباید شتاب زده عمل کرد بلکه باید برای انجام یک فعالیت منطقی در این رابطه، بستر سازی مناسبی صورت گیرد.
نوه بنیانگذار انقلاب یادآور شد: اشکال مباحث پژوهشی این‌است‌که تا کیفیت به کمیت تبدیل نشود توانایی مقایسه نیز وجود نخواهد داشت چرا که شاکله دنیای جدید تبدیل کیفیات و به کمیات است اما مهم این است که تبدیل کیف به کم خصوصا در علوم انسانی با چه معیارهایی انجام شود که به آن ضربه نزند.
آیت الله سید محمد موسوی بجنوری مدیر گروه فقه پژوهشکده امام خمینی (ره) وانقلاب اسلامی نیز در این دیدار اظهار داشت: ما از شورای عالی انقلاب فرهنگی امید داریم که تدبیری اتخاذ کند تا از کتاب‌ها و نظریات امام خمینی (ره)، مبانی نظری ایشان را در علوم انسانی استخراج کند تا مقام علمی ایشان بیش از پیش مشخص شود و در نگاه نسل جوان شخصیت علمی امام ذوب در شخصیت انقلابی ایشان نشود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان غفلت از یاد خدا، اولین عامل تحقق حادثه کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (2)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان سومین علت رویارویی در کربلا ؛ پیروی از شیطان (2) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان حب دنیا، ریشه مقابله مسلمین با سید الشهدا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان حب دنیا، ریشه مقابله مسلمین با سید الشهدا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS