دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پاسخ به پرسش‌های دینی به سه زبان زنده دنیا

No image
پاسخ به پرسش‌های دینی به سه زبان زنده دنیا
مرکز پاسخگویی به سوالات دینی اصفهان به چهار روش تلفنی، اینترنتی، کتبی و حضوری به پرسش‌ها و شبهات مراجعان پاسخ می‌گوید.
حجت‌الاسلام محمد قیصری، مسؤول واحد پاسخ‌گویی به سؤالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با بیان پیشینه تشکیل این واحد در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان از سال 84، گفت: در این واحد به چهار روش تلفنی، اینترنتی، کتبی و حضوری به سؤالات و شبهات مراجعان در زمینه‌های اعتقادی، احکام، اخلاق، قرآن و مسایل خانوادگی و اجتماعی پاسخ می‌گوید.
وی پاسخ گویی روزانه به 25 پرسش تلفنی که بیشتر در زمینه احکام شرعی است را مد نظر قرار داد و اظهارداشت: این واحد به منظور بر قراری ارتباط کتبی با مخاطبان با چاپ پاکت‌های پست جواب قبول و توزیع آن در نمایشگاه‌های مختلف، کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد و مراکز دیگر به شبهات و پرسش‌های ارایه شده پاسخ می‌دهد.
حجت الاسلام قیصری به پاسخ به پانزده هزار سؤال کتبی در سال‌های گذشته از سوی این مرکز اشاره کرد و ادامه داد: پس از دریافت سؤالات، آنها را به پنج گروه تخصصی تقیسم می‌کنیم و پس از پاسخگویی متخصصان هر گروه، جواب‌ها برای برسی سندی،‌ محتوایی و ویرایشی به گروه دیگری فرستاده می شود و در پایان پس از تایپ به نشانی پرسشگران ارسال می‌شود.
مسؤول واحد پاسخ‌گویی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اعزام 1810 کارشناس به مدارس آموزش و پرورش سراسر استان را از دیگر فعالیت‌های این واحد عنوان کرد و افزود: این روش با استقبال خوب مدارس و مسؤولان آموزش و پرورش استان روبرو شد به صورتی که می توان گفت نزدیک به هفتاد هزار دانش آموز پرسشگر از این طرح استفاده و استقبال کردند.
وی ادامه داد:همچنین در اتاق پالتاک بخش اینترنتی این واحد، کارشناسان دفتر تبلیغات اصفهان به سه زبان فارسی ،عربی و انگلیسی پاسخ‌گوی شبهات و سوالات علاقه‌مندان از سراسر جهان هستند.
حجت الاسلام قیصری با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش فعالیت این واحد گفت: به دلیل این که بیشتر سؤالات مطرح شده در ماه رمضان در زمینه احکام شرعی است، این بخش در این ماه تقویت شد تا پاسخگوی سؤالات مردمی باشد.
وی با ارائه آماری از فعالیت سال گذشته این واحد، بیشترین پرسش‌های پاسخ گفته شده از سوی کارشناسان این مرکز را فقهی و احکام شرعی عنوان کرد و گفت: بر اساس آمار 45 درصد حجم پرسش ها مربوط به این بخش بود.
حجت الاسلام قیصری بیان داشت: سؤالات اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی، و قرآنی به ترتیب با اختصاص حجم 19،14،11،9و2 درصدی در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
مسؤول واحد پاسخ‌گویی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیشترین پرسشگران را در رده سنی پانزده تا بیست سال دانست که نزدیک به چهل درصد از سؤالات را مطرح کرده‌اند و ادامه داد: رده سنی بالای 25 سال، رده سنی بیست تا بیست و پنج سال و رده سنی زیر پانزده سال به ترتیب در رتبه بعدی قرار دارند.
وی دانش آموزان دوره راهنمایی را بیشترین پرسشگران از نظر رده تحصیلی معرفی کرد و گفت: دیپلمه‌ها، دبیرستانی‌ها، دانشجویان کارشناسی و بالاتر به ترتیب دیگر گروه‌های پرسش‌گر را تشکیل می‌دهند.
وی با اشاره به بحث فرقه‌های نو ظهور گفت: در همین راستا به منظور تربیت کارشناس، این واحد برای 120نفر از طلاب علاقه‌مند خواهر و برادر، دوره عمومی بهائیت‌شناسی را برگزار کرد و قرار است دوره تخصصی آن پس از مصاحبه از میان قبول شدگان دوره عمومی انتخاب شوند.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابا عبد الله مظهر فضایل در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عمده ترین درسهای عاشورا؛ خوف و ترس در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامه امام حسین علیه السلام در پاسخ به فرماندار مکه در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش، محمد حنفیه(1) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عاشورا، سرمایه ی هدایت همه ی عوالم

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان عاشورا، سرمایه ی هدایت همه ی عوالم در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان خوف الهی

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان خوف الهی در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابزار گمراهی شیطان در کربلا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان ابزار گمراهی شیطان در کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش محمد حنفیه (3)

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان نامة امام حسین علیه السلام به برادرش محمد حنفیه (3) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS