دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آنچه مانع غفلت انسان می شود

No image
آنچه مانع غفلت انسان می شود

    نیت کار خوب

    رسولُ اللَّهِ صلى الله عليه و آله: يا أباذرٍّ، هُمَّ بالحَسَنَةِ وإن لم تَعمَلْها؛ لِكيلا تُكتَبَ مِن الغافِلينَ. [1]

    پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: اى اباذر! نیت كارنيك بكن، هر چند آن را انجام ندهی (موفق به انجام نشوی) تا در زمره غافلان نوشته نشوى.

منابع:

  1. رضی الدین، حسن بن فضل طبرسی؛ مکارم الأخلاق؛ انتشارات شریف رضی، قم، چهارم، 1370 ش.

منبع:پژوهه تبلیغ

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل بیت علیهم السلام در بین شعیان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل بیت علیهم السلام در بین شعیان در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل‏بیت علیهم السلام در بین شیعیان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان مهجوریت فرهنگ اهل‏بیت علیهم السلام در بین شیعیان در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره اهلبیت در برخورد با گناهکارها

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره اهلبیت در برخورد با گناهکارها در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS