دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

لغو مجوز ساخت مسجد بزرگ بارسلونا!

No image
لغو مجوز ساخت مسجد بزرگ بارسلونا! شهردار بارسلونا در اسپانیا روز گذشته، مجوز ساخت مسجد بزرگ منطقه «کاتالونیا»ی این ایالت را لغو کرد.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از ایکنا، «خووان کلوس»، شهردار بارسلونا پیش از این، با اعطای قطعه‌ زمینی برای ساخت مسجد بزرگ منطقه کاتالونیا موافقت و مجوز ساخت این مسجد را به شورای شهر این منطقه اعطا کرده بود. شهردار بارسلونا علت لغو این مجوز را، مخالفت ساکنان منطقه کاتالونیا و فشار احزاب راست و تندرو این کشور اعلام کرد.
از سوی دیگر، «استروش»، استاد علوم اجتماعی دانشگاه بارسلونا با انتقاد از لغو مجوز ساخت مسجد مذکور گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که در حال حاضر، حدود 3500 کلیسا در منطقه کاتالونیا وجود دارد، این در حالی است که در این منطقه حتی یک مسجد بزرگ هم وجود ندارد.
همچنین، «محمد الشایب»، نماینده مسلمانان بارسلونا در مجلس اسپانیا نیز ضمن انتقاد از لغو ساخت این مسجد، حمله تبلیغاتی اخیر حزب دموکرات مسیحی «اتحاد و همبستگی» بارسلونا علیه مسلمانان و مهاجران مراکشی منطقه کاتالونیا را محکوم کرد.
یادآوری می‌شود در حال حاضر، نزدیک به یک میلیون مسلمان در منطقه کاتالونیای بارسلونا زندگی می‌کنند که 700 هزار نفر آن‌ها را مسلمانان مهاجر مراکشی‌ تشکیل می‌دهند.
منبع خبر:
سایت خبری شیعه نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
رنسانس اسلامی

رنسانس اسلامی

دکتر نمازی : کمبود اساتید اسلام شناس مانع اصلی تحول علوم انسانی است
پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

پایه گذار فلسفه سیاسی در جهان اسلام

تأثیر فارابی بر فلاسفه مسلمان در گفت‌وگو با دکتر محسن مهاجرنیا
حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ابهر بیان داشت: اگر در تولید به کم قانع نباشیم و در مصرف، بهینه مصرف کنیم شعار جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف محقق خواهد شد.
بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

بیـداری اسـلامی و آینـده جـهان

گفتگو با مولوی محمد اسحاق مدنی ـ رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مشاور رئیس جمهور در امور اهل سنت

پر بازدیدترین ها

بررسی عوامل قیام مردم مصر

بررسی عوامل قیام مردم مصر

حجت الاسلام دکتر محمدحسن زمانی- رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر- در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به تبیین و تحلیل و تحولات انقلابی مصر پرداخته است.
اصلاح باورها و رشد فکری جامعه

اصلاح باورها و رشد فکری جامعه

اشاره: نظریه پردازی و تولید علوم و دانش بومی از ضروریات دستیابی به توسعه و پیشرفت در کشور است.
اسلام به وحدت کلمه توصیه می کند

اسلام به وحدت کلمه توصیه می کند

گفت‌وگو با آیت‌الله محمدعلی تسخیری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
سیاست های اصل 44 در گفتگو با همشهری آنلاین

سیاست های اصل 44 در گفتگو با همشهری آنلاین

ابلاغ سیاست‌های اصل 44 در سال 85 از سوی بسیاری از کارشناسان زمینه‌ساز یک تحول جدی در اقتصاد ایران قلمداد شده است.
رنسانس اسلامی

رنسانس اسلامی

دکتر نمازی : کمبود اساتید اسلام شناس مانع اصلی تحول علوم انسانی است
Powered by TayaCMS