دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی سبحانی؛ مهدویت فرهنگ دینی و تاریخی شیعیان است

آیت الله العظمی سبحانی گفت: مسئله مهدی موعود (عج) از زمان پیامبر اسلام (ص) شروع نشده، بلکه در امت‌های پیشین هم مسئله مصلح جهان بوده است و شیعیان افتخار می‌کنند که پرچمدار مصلحی هستند که خداوند به آن وعده داده است.
آیت الله العظمی سبحانی؛ مهدویت فرهنگ دینی و تاریخی شیعیان است
آیت الله العظمی سبحانی؛ مهدویت فرهنگ دینی و تاریخی شیعیان است

آیت الله العظمی سبحانی گفت: مسئله مهدی موعود (عج) از زمان پیامبر اسلام (ص) شروع نشده، بلکه در امت‌های پیشین هم مسئله مصلح جهان بوده است و شیعیان افتخار می‌کنند که پرچمدار مصلحی هستند که خداوند به آن وعده داده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این استاد حوزه در جمع زائران در مسجد مقدس جمکران با اشاره به بحث مهدویت، اظهار داشت: مهدویت فرهنگ دینی و تاریخی شیعیان است و اگر آن را کنار بگذاریم چیزی از تشیع باقی نخواهد ماند.

وی افزود: مهدویت باید برای ما سازنده باشد و نباید فقط به صرف دعا کردن، خود را منتظر بنامیم، بلکه کسانی که شیفته آن حضرت هستند باید مراقب عاطفه دینی خود باشند تا شیادان از آن سوء ‌استفاده نکنند.

سبحانی خاطرنشان کرد: جوانان باید همیشه دنبال مراجع و علمای دینی باشند و اگر مسئله یا شبهه‌ای برای آنان پیش آمد، حقیقت را با آنان در میان بگذارند تا به واقع هدایت شوند.

این استاد حوزه گفت: همه ائمه (ع) به بحث مهدویت اشاره کرده‌اند و اگر نام حضرت در نزد آنان برده می‌شد فوراً به احترام نام ایشان قیام می‌کردند.

وی با بیان حدیثی از پیامبر اسلام (ص) بهترین عمل امت را انتظار فرج دانست و افزود: خداوند در این عصر، نظام جمهوری اسلامی و در رأس آن ولی فقیه و قانون اسلامی را به ما عنایت کرد و ما به شکرانه این نعمت باید شاکر خداوند باشیم.

سبحانی خاطرنشان کرد: جوانان در لب پرتگاه قرار گرفته‌اند و خانواده‌ها باید تلاش کنند برای در امان ماندن آنان از دام دشمنان، فرزندان را از همان دوران کودکی به امور معنوی دعوت کنند تا زمینه برای ظهور امام زمان (عج) آماده شود.

وی، توسل به امام زمان (عج) و صدقه دادن برای ایشان را بسیار ارزشمند بیان کرد و گفت: صدقه دادن برای آن حضرت، احترام به امام زمان (عج) است.

    منبع: http://www.isna.ir

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

خطبه 236 نهج البلاغه : ياد مشكلات هجرت

خطبه 236 نهج البلاغه موضوع "ياد مشكلات هجرت" را مطرح می کند.
No image

خطبه 237 نهج البلاغه : سفارش به نيكوكارى

خطبه 237 نهج البلاغه موضوع "سفارش به نيكوكارى" را بررسی می کند.
No image

خطبه 238 نهج البلاغه بخش 1 : وصف شاميان

خطبه 238 نهج البلاغه بخش 1 موضوع "وصف شاميان" را مطرح می کند.
No image

خطبه 240 نهج البلاغه : نكوهش از موضع گيرى‏ هاى نارواى عثمان

خطبه 240 نهج البلاغه موضوع "نكوهش از موضع گيرى‏ هاى نارواى عثمان" را بررسی می کند.
No image

خطبه 241 نهج البلاغه : تشويق براى جهاد

خطبه 241 نهج البلاغه به موضوع "تشويق براى جهاد" می پردازد.

پر بازدیدترین ها

No image

خطبه 228 نهج البلاغه : ويژگى‏ هاى سلمان فارسى

خطبه 228 نهج البلاغه موضوع "ويژگى‏ هاى سلمان فارسى" را مطرح می کند.
No image

خطبه 209 نهج البلاغه بخش 2 : برخورد با تفكّر ترك دنيا

موضوع خطبه 209 نهج البلاغه بخش 2 درباره "برخورد با تفكّر ترك دنيا" است.
No image

حکمت 127 نهج البلاغه : ضرورت ياد مرگ

حکمت 127 نهج البلاغه موضوع "ضرورت ياد مرگ" را بیان می کند.
No image

حکمت 380 نهج البلاغه : شناخت خوبی ها و بدی ها

حکمت 380 نهج البلاغه به موضوع "شناخت خوبی ها و بدی ها" اشاره می کند.
No image

نامه 45 نهج البلاغه : نامه به عثمان ابن حنيف انصارىّ حاکم بصره

نامه 45 نهج البلاغه "به عثمان ابن حنيف انصارىّ حاکم بصره" می باشد.
Powered by TayaCMS