دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ مراکز مشاوره حوزه برای حل مشکلات طلاب گام بردارند

No image
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ مراکز مشاوره حوزه برای حل مشکلات طلاب گام بردارند حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در جمع مشاوران حوزه علمیه خراسان گفت: مراکز مشاوره حوزه با ارایه مشاوره های مناسب، مشکلات طلاب را مرتفع کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید، صبح امروز، 28 خرداد‌ماه، در دیدار مدیر و اعضای مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان، حوزه‌های علمیه را متعلق به امام زمان(عج) دانست و گفت: هر کس برای اعتلای سطح علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه تلاش کند، مورد رضایت صاحب الزمان(عج) خواهد بود.
وی در ادامه افزود: حوزه علمیه خراسان با سابقه درخشان و فعالیت گسترده‌ای که دارد، افتخاری برای جهان اسلام است.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم، فعالیت‌های مراکز مشاوره حوزه‌های علمیه را بسیار لازم و ضروری عنوان و خاطر نشان کرد: این مراکز خدماتی می‌توانند با ارائه مشاوره‌های مناسب، مشکلات طلاب و حوزه‌های علمیه را مرتفع کرده و طلاب علوم دینی را در تحصیل مناسب یاری رسانند.
این مرجع تقلید وظیفه اصلی طلاب را علم آموزی دانست و تصریح کرد: مراکز مشاوره‌ای باید در رشته‌های علمی که متن حوزه‌های علمیه است نیز فعالیت کرده و خدمات مشاوره‌ای علمی نیز به مخاطبان ارائه دهند.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی بزرگ‌ترین وظیفه حوزه‌های علمیه را حفظ فرهنگ شیعی و جلوگیری از وارد شدن شبهات فکری و اعتقادی عنوان و بیان داشت: طلاب و علما با آمادگی و بسیج همگانی، از عقاید مذهبی و فکری مردم محافظت کرده و با شبهات فکری مبارزه کنند.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم بر حفظ سنت‌های نیکوی گذشتگان تأکید کرد و گفت: سنت‌های گذشتگان و بزرگان دین را حفظ کرده و به آیندگان انتقال دهیم تا سنت‌های تحمیلی غرب مردم را در تأثیر خود قرار ندهد.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در ادامه افزود: ما امروز محتاج بانوانی هستیم که در برابر بدحجابی‌ها و آزادی‌های غلط موضع‌گیری کنند.
وی با بیان این‌که سنت‌های اسلامی در جامعه باید احیا شود، تصریح کرد: شهر مقدسی همانند مشهد باید از هر‌گونه آلودگی معنوی پاک بوده و به الگوی شهرهای اسلامی جهان تبدیل شود.
گفتنی است، در ابتدای این دیدار اعضای مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان گزارشی از اقدامات انجام گرفته در این مرکز ارائه کردند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سخني در باب نشأت و تکامل دين

سخني در باب نشأت و تکامل دين

سخن ما در اين نوشتار، آن است که با توجه به چگونگي نشأت و تکامل دين، چهار صورت، قابل تصور و بحث است که تنها يک صورت آن، الحادي است.
تأثير اديان شرق بر جنبش‏هاي نوپديد ديني

تأثير اديان شرق بر جنبش‏هاي نوپديد ديني

اين مقاله به بررسي هويت جنبش‌هاي نوپديد ديني می‌پردازد و با بررسي ويژگي‌هاي کلي اين جنبش‌ها بر اين حقيقت تأکيد می‌کند که با وجود اختلاف‌هاي زيادي که بين آنها وجود دارد...
ویژگی ها و علل جنبش‌های نوپدید معنوی

ویژگی ها و علل جنبش‌های نوپدید معنوی

اهم شاخص‌هاي معنويت‌هاي نوظهور به مباني اومانيستي و سکولاريستي و سرمايه‌داري معنويت‌هاي نوظهور مربوط می‌شود و با تعريف شاخص‌ها، تبيين و بررسي علل اين پديده امکان‌پذير می‌شود. علل جنبش‌هاي معنوي نوين را در سه جنبه علل پديد آمدن، گرايش و گسترش بررسي می‌شود.

پر بازدیدترین ها

سخني در باب نشأت و تکامل دين

سخني در باب نشأت و تکامل دين

سخن ما در اين نوشتار، آن است که با توجه به چگونگي نشأت و تکامل دين، چهار صورت، قابل تصور و بحث است که تنها يک صورت آن، الحادي است.
مسيحيت و فرقه‏ گرايي با نگاهي به آراي يونگ

مسيحيت و فرقه‏ گرايي با نگاهي به آراي يونگ

در اين مقاله به شکلي اجمالي به برخي از گرايش‌هايي که از ابتداي مسيحيت، به شکلي بدعت‌آميز در دين مسيحي به وجود آمده است و به ريشه‌هاي آن خواهيم پرداخت. سپس در خلال اين بررسي نيز به آراي يونگ، روان‌شناس شهير، درباره برخي از اين بدعت‌ها نگاهي می‌اندازيم و اين آيين‌ها را از منظر روان‌شناسي، بررسي می‌کنيم.
سرمقاله

سرمقاله

Powered by TayaCMS