دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

معاشرت و سلوک

شایسته است بر تو که از معاشرت هاى خالى از تعلیم با مردم بکاهى ، به ویژه ثروتمندان و مترفین و دنیا خواهان ، باید آنچه را که آخرت را از یاد تو مى برد و میل و رغبت به دنیا را در تو ایجاد مى کند
معاشرت و سلوک
معاشرت و سلوک

معاشرت و سلوک

متن:

شایسته است بر تو که از معاشرت هاى خالى از تعلیم با مردم بکاهى ، به ویژه ثروتمندان و مترفین و دنیا خواهان ، باید آنچه را که آخرت را از یاد تو مى برد و میل و رغبت به دنیا را در تو ایجاد مى کند، رها کنى ، و با صالحان و پارسایان و اهل عبادت همراه گردى ؛ زیرا این عمل به طورکلى در تهذیب نفس مؤثر است .

نکته‌ها و پیام‌ها:

1- حضرت مسیح فرمود: دوست آن است که تو را به یاد خدا اندازد.

2- تمامی شئونات زندگی سالک باید در خدمت سلوک وی باشد تا از سیر خود نتیجه گیرد.

منبع دستور العمل: در آسمان معرفت: تذکره اوحدی از عالمان ربانی، علامه حسن حسن زاده آملی،به اهتمام محمد بدیعی، قم، تشیع، ص 142.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هشتمین آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی؛ میراث شیعه

هشتمین آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی؛ میراث شیعه

هشتمین آئین بزرگداشت حامیان نسخ خطی با تجلیل از مصحح برجسته میراث مکتوب شیعه، زنده‌یاد استاد «میرجلال‌الدین محدث ارموی» با حضور رییس مجلس شورای اسلامی، پژوهشگران این عرصه و اصحاب فرهنگ در کتابخانه مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
Powered by TayaCMS