دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر آیت الله میرزا غلامحسین جعفرى همدانى درباره آیت الله علی ضیاء عراقی

No image
نظر آیت الله میرزا غلامحسین جعفرى همدانى درباره آیت الله علی ضیاء عراقی

آیت الله میرزا غلامحسین جعفرى همدانى:

«به نجف وارد شدم... در درس خارج اساتید وقت حوزه حضرات آیات: سید ابوالحسن اصفهانى، مرحوم آقا ضیاء عراقى، آقا شیخ محمّد حسین اصفهانى و آقاى نائینى حاضر مى شدم. پس از فوت مرحوم آقا ضیاء، هیچ فقهى جز فقه آقا سید ابوالحسن نرفتم. درسهایى را که شرکت کرده ام، نوشته ام اصول مرحوم اصفهانى و دو دوره اصول مرحوم آقا ضیاء عراقى. مرحوم آقا ضیاء عراقى بیان فوق العاده اى داشت.

یک مطلب را به چند بیان مى گفت. ایشان هم فقه مى گفت و هم اصول، ولى عمده درس اصول ایشان بود. اصول فقه ایشان خیلى قوى بود.»([11])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

راهکارهاي حل اختلافات خانوادگي

راهکارهاي حل اختلافات خانوادگي

حضرت آيت‌الله مظاهري از اساتيد بزرگ اخلاق، صاحب تأليفات متعدد در زمينه‌هاي مختلف از جمله مباحث اخلاقي و به ويژه در رابطه با خانه و خانواده هستند. يکي از تأليفات ايشان کتاب «اخلاق در خانواده» است که در آن به مسائل مرتبط با روابط خانوادگي و زناشويي پرداخته‌اند.
Powered by TayaCMS