دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر سیّد محمّد تنکابنى درباره میرزا محمد حسن آشتیانی

No image
نظر سیّد محمّد تنکابنى درباره میرزا محمد حسن آشتیانی

سیّد محمّد تنکابنى، نویسنده «ایضاح الفرائد» که بیش از 15 سال در درس میرزاى آشتیانى شرکت کرد، دربارهاش گفت: «آن مرحوم مواظب طاعات و عبادات و نماز شب و زیارت عاشورا در جمیع اوقات عمرش و زیارت جامعه کبیره در شبها و مجدّ در نشر علوم و تألیف کتب و جواب استفتاءات بودند.»([59]) فرزند بزرگوارش، حاج شیخ مرتضى آشتیانى فرمود: «ایشان موقع ارتحالش زیارت جامعه کبیره را مى خواند و در حالى که این عبارات را مى خواند: «من والاکم فقد والى الله و من عاداکم فقد عادالله و من احبکم فقد أحبّ الله ...» روحش به سوى موالیانش پرواز و حشرش با ایشان گردید.»([60])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

پیمان صلح پاریس

پیمان صلح پاریس

یکی دیگر از پیمان‌های ننگینی که در زمان سلطنت ناصرالدین شاه بین ایران و انگلیس بسته شد، پیمان صلح پاریس بود که انگلیس به دلیل تصرف هرات، توسط ایران، چندین شهر جنوب ایران را تصرف کرد، که منجر به بستن پیمان بین دو کشور گردید.
پیمان سعدآباد

پیمان سعدآباد

سیاست خارجی ایران قبل از جنگ جهانی دوم و در زمان رضاخان، بر مبنای استوار ساختن موقعیت خود در برابر دو قدرت شوروی و انگلیس بود.
No image

جان میلتون John Milton

پر بازدیدترین ها

No image

عهدنامه گلستان

No image

نهادهای حکومتی

No image

دیکتاتور مصلح

Powered by TayaCMS