دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

قطع روابط دیپلماتیک

No image
قطع روابط دیپلماتیک

قطع روابط دیپلماتیک، کنوانسیون وین، کشمکش مسلحانه

قطع روابط دیپلماتیک breaking-off (ruplare)of diplomatic relations

روابط دیپلماتیک بین دو دولت معمولاً در صورت بروز جنگ یا اختلاف شدید سیاسی قطع می‌شود. به موجب مواد 44تا 46 کنوانسیون وین دربارۀ روابط دیپلماتیک : دولت پذیرنده وظیفه دارد حتی در صورت وجود کشمکش مسلحانه، تسهیلات لازم را فراهم آورد تا اشخاص بهره‌مند از مزایا و مصونیتها ( بجزء اتباع خود دولت پذیرنده) و افراد خانوادۀ آنها بدون توجه به تابعیتشان بتوانند در اولین فرصت خاک آن دولت را ترک کنند. دولت پذیرنده در صورت قطع روابط دیپلماتیک بین دو دولت ویا زمانی که مأموریت به طور قطعی یا موقتی خاتمه یافته است، موظف می‌باشد حتی در صورت کشمکش مسلحانه، اماکن مأموریت و همچنین اموال و بایگانی ان را محترم شمارد و حمایت نماید.

دولت فرستنده می‌تواند حفاظت اماکن مأموریت را با اموالی که در آن قراردارد و همچنین حفاظت بایگانی و حفظ منافع و اتباع خود را به دولت ثالث که مورد قبول دولت پذیرنده باشد واگذار نماید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

معمولا هر پدیده سنّتی وقتی با یک جریان جدید مواجه شود، اگر باهم هم‌خوانی نداشته باشند، هیچ‌یک، دیگری را نمی‌پذیرند و هر دو نافی هم می‌شوند. در بررسی تاریخ کلیسا، اعم از کاتولیک و پروتستان، نیز دقیقا به‌همین تقابل می‌رسیم؛ تقابل دیدگاه‌های سنّتی و مدرن.
No image

ماروزیا MAROZIA

ششصد و شصت و شش

ششصد و شصت و شش

No image

همیستکان hamestakan

پر بازدیدترین ها

No image

معجزات عیسی

مریم مقدس  Saint Mary

مریم مقدس Saint Mary

No image

کتاب مقدس Bible

Powered by TayaCMS