دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اعزام آخرین کاروان عمره طلاب

No image
اعزام آخرین کاروان عمره طلاب آخرین کاروان عمره طلاب،امروز به سرزمین وحی اعزام می‌شود.
حجت الاسلام عباس رفعتی، دبیر ستاد عمره طلاب کشور، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: آخرین کاروان عمره طلاب،‌ روز یک‌شنبه، ششم مرداد‌، به سرزمین مکه اعزام خواهد شد.
وی در ادامه افزود: برنامه اعزام طلاب از بیستم خردادماه آغاز شد که نخستین کاروان، ششم تیرماه به ایران بازگشت و آخرین کاروان، امروز اعزام می‌شود.
دبیر ستاد عمره طلاب کشور خاطر نشان کرد: امسال هشصد نفر از طلاب نخبه، ممتاز و مبلغ حوزه علمیه قم از سراسر کشور انتخاب و به سرزمین وحی اعزام شدند.
وی با بیان این که اعزام طلاب در شش کاروان صورت گرفته است، تصریح کرد: طلابی که عازم سرزمین وحی شدند، می‌توانند در این مدت به خاطره نویسی بپردازند تا در مسابقه‌ای از برترین‌ها تجلیل شود.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است

پر بازدیدترین ها

عدالت علوی از دیدگاه نهج البلاغه

عدالت علوی از دیدگاه نهج البلاغه

حضرت علی (ع) فرموده‌اند؛ «دوام دولتها وابسته به عدالت گستری است»
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
نگاه قرآن به فقر و فقیران

نگاه قرآن به فقر و فقیران

فقیران و بینوایان قشری از اقشار مستضعف اجتماعی اند که به هر دلیلی ناتوان از دست یابی به وضعیت اقتصادی مناسب و مطلوب بوده و نیازمند یاری دیگر افراد جامعه هستد تا امرار معاش کنند.
Powered by TayaCMS