دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

درخواست حاجات در ماه رجب

No image
درخواست حاجات در ماه رجب

پيامبر اکرم(ص) در روايتي مي فرمايد: خداوند در آسمان هفتم فرشته اي را نصب فرموده است که به آن «داعي» (ندادهنده) گفته مي شود. پس هنگامي که ماه رجب وارد مي‌شود، اين فرشته هر شب تا به صبح ندا مي دهد، خوشا به حال اهل ذکر! خوشا به حال اهل طاعت! اين ملک مي گويد: اي مردم! امشب خدا مي گويد: «انا جليس من جالسني» من هم نشين کسي هستم که با من هم نشين باشد. «و مطيع من اطاعتي» من از کسي اطاعت مي کنم که از من اطاعت کند. يعني هر چه بخواهي به تو مي دهم. «و غافر من استغفرني» هر که از من طلب غفران و بخشش کند او را مي آمرزم. «الشهر شهري» اين ماه، ماه من است، ماه رجب ماه خداست، بنده هم بنده من است و رحمت، رحمت من است. رحمت من فراگير است. هر کس در اين ماه مرا بخواند، جوابش را مي دهم، و هر کس در اين ماه از من چيزي درخواست کند به آن عطا مي کنم. و هر کس از من طلب هدايت کند، هدايتش مي کنم. اين ماه را ريسماني بين خود و بنده ام قرار دادم، اگر کسي در ماه رجب به اين حبل و ريسمان اعتصام پيدا کند به من خواهد رسيد.(1).

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است

پر بازدیدترین ها

No image

دیدگاه قرآن درباره ستم پذیری و ستم ستیزی

رخداد بزرگ و بی‌مانند کربلا که اوج سعادت ها و شقاوت هاست، دربردارنده آموزه‌های بسیاری است.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
فرایند برنامه ریزی از نگاه امام علی(ع)

فرایند برنامه ریزی از نگاه امام علی(ع)

برنامه‌ریزی مانند پلی، زمان حال را به آینده مربوط می‌کند.
غِنا

غِنا

از مهم‌ترین مقولات عرصه فرهنگ و هنر مسئله غنا وموسیقی است. تاثیر شگفت انگیز غنا و موسیقی بر روح آدمی، توجه بیشتر اقوام را از دیرباز به سوی خود کشانده است. شاعران ایرانی به وجود خوانندگی و نوازندگی درایران کهن و دوران ساسانی اشاره کرده‌اند وتاثیر آن زیاد بوده است.
Powered by TayaCMS