دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مردان فولادین حضرت مهدی(عج)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند: «آن هنگام که پرچم مهدی (عج) به اهتزاز درآید، مؤمنی نخواهد ماند، مگر آنکه قلبش از پاره های فولاد محکم تر شود و نیروی 40 مرد به وی عطا گردد» (نعمانی، الغیبه، ص 167)
مردان فولادین حضرت مهدی(عج)
مردان فولادین حضرت مهدی(عج)

قال الصادق (علیه السلام):

«فَإذا هَزَّها لَم یَبقَ مُؤمِنٌ إلَّا صارَ قَلبُهُ أشَدَّ مِن زُبر الحَدید وَاُعطیَ قُوَّةَ أربَعین رَجُلاً»

(نعمانی،‌ الغیبه،‌ ص 167)

امام صادق (علیه السلام) فرمودند:

«آن هنگام که پرچم مهدی (عج) به اهتزاز درآید، مؤمنی نخواهد ماند، مگر آنکه قلبش از پاره‌های فولاد محکم‌تر شود و نیروی 40 مرد به وی عطا گردد»

توضیح:

«ویژگی‌ مهدی باوران»

یاران امام زمان (عج)، علاوه بر آنکه در اوج توانمندی‌های روحی و معنوی می‌باشند، بدن‌هایی نیرومند و قوی و آماده دارند. این نیرو و قوت، به برکت ظهور امام زمان (روحی فداه)، به اوج خواهد رسید، تا جایی که هر یک از یاران حضرتش، توان و نیروی 40 مرد را می‌یابد.

بی‌شک، ورزش و فعالیت‌های منظم و هدفمند بدنی، از ضروریات لازم برای رسیدن به بدنی سالم و نیرومند است. در میان تمام فعالیت‌های ورزشی، ورزش‌های شنا، کوهنوردی، راه‌پیمایی، سوارکاری، تیراندازی، کشتی و ورزش‌های رزمی مورد تأکید پیشوایان ما قرار گرفته است. همچنین نرمش صبحگاهی، ماساژ عضلات، ماساژ پوست سر، روغن مالیدن به بدن و پوست سر و صورت، استحمام و... از دیگر فعالیت‌های بدنی است که فراوان مورد تاکید ائمه اطهار (علیهم‌السلام) قرار گرفته است.

آری، ورزش و تربیت بدنی، برای تقویت اراده و تربیت روحی لازم است. از این رو ورزش برای همگان، به ویژه برای جوانان، لازم و ضروری است؛ چنانچه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند: «جوان موفق، کسی است که خوب درس بخواند، خوب ورزش کند و خوب تهذیب نماید».

مژده آمد از قدوم آن که دل جویای اوست

جان به استقبالش آمد، آن که جان ماوای اوست

قوّت چهل مرد دارد، دست چون بیرون کند

عظم اشجار را از جا کند، گر رای اوست

«فیض کاشانی»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است

پر بازدیدترین ها

رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
عدالت علوی از دیدگاه نهج البلاغه

عدالت علوی از دیدگاه نهج البلاغه

حضرت علی (ع) فرموده‌اند؛ «دوام دولتها وابسته به عدالت گستری است»
نگاه قرآن به فقر و فقیران

نگاه قرآن به فقر و فقیران

فقیران و بینوایان قشری از اقشار مستضعف اجتماعی اند که به هر دلیلی ناتوان از دست یابی به وضعیت اقتصادی مناسب و مطلوب بوده و نیازمند یاری دیگر افراد جامعه هستد تا امرار معاش کنند.
Powered by TayaCMS