دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

همایش بزرگداشت «شهید چمران»

No image
همایش بزرگداشت «شهید چمران» بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌کند؛ همایش بزرگداشت «شهید چمران»


در این مراسم دکتر طباطبایی و سید مهدی شجاعی از نویسندگان کشور در مورد شخصیت و زندگی شهید چمران به ایراد سخن خواهند پرداخت.

بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در نظر دارد همایش بزرگداشت «شهید چمران» را هفتم آبان ماه جاری در این دانشگاه برگزار کند.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از مشهد، در این مراسم دکتر طباطبایی و سید مهدی شجاعی از نویسندگان کشور در مورد شخصیت و زندگی شهید چمران به ایراد سخن خواهند پرداخت.
خاطرنشان می‌شود این برنامه با همکاری بسیج دانشجویی دانشکده علوم ریاضی این دانشگاه برگزار خواهد شد.
منبع خبر: www.snn.ir

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است

پر بازدیدترین ها

رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
عدالت علوی از دیدگاه نهج البلاغه

عدالت علوی از دیدگاه نهج البلاغه

حضرت علی (ع) فرموده‌اند؛ «دوام دولتها وابسته به عدالت گستری است»
نگاه قرآن به فقر و فقیران

نگاه قرآن به فقر و فقیران

فقیران و بینوایان قشری از اقشار مستضعف اجتماعی اند که به هر دلیلی ناتوان از دست یابی به وضعیت اقتصادی مناسب و مطلوب بوده و نیازمند یاری دیگر افراد جامعه هستد تا امرار معاش کنند.
Powered by TayaCMS