دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چگونگی ايمان آوردن ناصبی<

No image
چگونگی ايمان آوردن ناصبی<

از محمدبن عباس نقل شده است که گفت: درباره معجزات امام حسن عسکري(ع) صحبت مي کرديم که يک ناصبي از مخالفان امام(ع) گفت:

اگر ايشان به نامه اي که من بدون دوات و مرکب مي نويسم جواب داد معلوم مي شود امام است و حق با او است.

ما نامه اي نوشتيم و چند مسئله را سؤال کرديم. آن مرد ناصبي هم مسائلي را بدون دوات و مرکب بر کاغذي نوشت که اثري از نوشته بر کاغذ نباشد و آن را در پاکتي گذارد و جزء نامه هاي ما قرار داد. ما نامه ها را به محضر امام حسن عسکري(ع) فرستاديم. امام(ع) جواب مسائل ما را داد و در نامه اي اسم او و پدر و مادرش را که پرسيده بود بر کاغذي نوشته بود. مرد ناصبي تا چشمش به پاسخ امام افتاد، شگفت زده و مدهوش شد و از حال رفت. وقتي به هوش آمد و آگاه شد. به امامت و حقانيت امام حسن عسکري(ع) ايمان و اعتقاد پيدا کرد. (1)

1- بحارالانوار، ج50، ص288

روزنامه كيهان، شماره 21234 به تاريخ 29/9/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است

پر بازدیدترین ها

No image

نگاهی به نذورات در ماه محرم صداقت و اخلاص پای سفره اباعبدالله(ع) - بخش نخست

زنان آشنا و فامیل با چادرهایی که هزار شکوفه سفید دارد، بر سر دیگ شله زرد ایستاده اند و حوائجشان را از ذهن می‌گذرانند.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
نگاه قرآن به فقر و فقیران

نگاه قرآن به فقر و فقیران

فقیران و بینوایان قشری از اقشار مستضعف اجتماعی اند که به هر دلیلی ناتوان از دست یابی به وضعیت اقتصادی مناسب و مطلوب بوده و نیازمند یاری دیگر افراد جامعه هستد تا امرار معاش کنند.
عدالت علوی از دیدگاه نهج البلاغه

عدالت علوی از دیدگاه نهج البلاغه

حضرت علی (ع) فرموده‌اند؛ «دوام دولتها وابسته به عدالت گستری است»
Powered by TayaCMS