دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دوماهنامه خبری محدث منتشر شد

No image
دوماهنامه خبری محدث منتشر شد
بیستمین شماره نشریه خبری، اطلاع رسانی و فرهنگی آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و موسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث منتشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره جدید محدث نشریه خبری آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به مدیر مسئولی و سردبیری هادی ربانی هفت بخش منتشر شد.
در بخش حوزه ریاست موسسه، فعالیت های موسسه در تیر ماه بیان شده و با عناوینی چون هرسال باید نوآوری و ابتکار داشته باشیم، آسیب بخشی نگری برطرف شود، چگونگی تأمین بودجه آستان، مجموعه ای از فعالیت های دینی و ترویجی، ترویج تشیع در اروپا و بازدید اصحاب رسانه های سودان و تاجیکستان از دارالحدیث به توضیح این فعالیت ها پرداخته شده است.
بخش پژوهشکده علوم و معارف حدیث دربردارنده چهار مطلب با عناوین متن دینی را چگونه ترجمه کنیم، آخرین خبرها از انتشار «دانش نامه فقهی» و «دانش نامه امام حسین(ع)»، نخستین همایش «اسلام و آسیب های اجتماعی» و دین ارائه کننده یک سبک زندگی است، می‌باشد.
در بخشی از نوشتار «دین، ارائه کننده یک سبک زندگی است» می خوانیم: «ما به این نتیجه رسیدیم که دین، ارائه سبکی از زندگی است که حداقل این سه ویژگی را دارد؛ ارتقا و تعالی زندگی بشر، پیشگیری و درمان.
پس تمام محتوای دین، پیشگیری نیست. اگر بتوانیم این ادبیات را تغییر دهیم که ماهیت آموزه های دین، ارائه کننده سبکی از زندگی است، موفق بوده ایم.»
پایگاه عربی دانشکده مجازی علوم حدیث افتتاح شد، مصداق پیوند حوزه و دانشگاه، دوره کارشناسی به زبان عربی از سال آینده، ضرورت انتشار معارف درونی حدیث در جهان، احیای علوم اهل بیت(ع) و دور جدید پذیرش اینترنتی دانشجوی علوم حدیث از جمله اخبار آمده در بخش دانشکده علوم حدیث است.
اخبار جهانی حدیث، آمادگی برای آموزش و تربیت مبلغان، بهره بردای از پایگاه اطلاع رسانی دارالحدیث، پایان‌نامه‌های روایی و ارائه علمی و جذاب معارف رسالت صدا وسیما از عناوین اخبار آمده در چهار بخش پایانی این نشریه است.
در بخشی از مطلب ارائه علمی و جذاب معارف؛ رسالت صدا و سیما که در مصاحبه با تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) آمده است، می خوانیم: «برنامه سازان صدا و سیما می توانند با استفاده از منابع غنی و سرشار معارف و تاریخ اسلام و قرآن، بسیاری از مطالب و مباحث، از خداشناسی تا معاد شناسی و از جمله مثل های قرآنی را که سرشار از حکمت و تأثیر گذاری است، در قالب فیلم و نمایش‌نامه به تصویر کشیده و اقشار مختلف جامعه، بویژه جوانان را با حقیقت دین و زندگی آشنا نمایند.»
بیستمین شماره نشریه خبری، اطلاع رسانی و فرهنگی آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و موسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث به مدیر مسئولی و سردبیری هادی ربانی در تیر ماه سال جاری منتشر شده است.
علاقه مندان جهت کسب آگاهی بیشتر می توانند با شماره تلفن 7785040ـ0251 تماس بگیرند.
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

در این مقاله اصول و مبانی معنای زندگی از دیدگاه قرآن با تکیه بر آراء تفسیری آیت‌الله جوادی آملی مورد بحث قرار می‌گیرد.
حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

در اين مقاله بيان شده است كه از منظر قرآن ‌كريم، سطحي برتر از حيات ديني نيز وجود دارد كه مشخصه‌‌‌ی اصلي آن، حركت آگاهانه به مقصد ملاقات با خدا است.
کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

مسأله نوشتار حاضر سلوک معنوی در عرصه‌های گوناگون و نقش بی‌بدیل و بی‌عدیل آن در پیشرفت همه جانبه است که مبتنی بر فرضیه معنویت اسلامی کلید کمال و عنصر کارآمد در همه عرصه‌های حیات طیبه قوام یافته است.
بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

در واقع ادعاي ما در اين نوشتار اين است که: فرايند جهاني‌شدن فرهنگي و گسترش رسانه‌هاي جديد اجتناب‌ناپذير است؛ باوجود چالش‌ها و بحران‌هايي که به همراه دارد و با مديريتي که از سوي امپرياليسم غرب مي‌شود، امکانات و فرصت‌هايي را براي شبکه‌اي‌شدن دين، همبستگي و هويت‌يابي مسلمانان فراهم مي‌کند.
بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

نگارنده در این مقاله می‌کوشد تا پس از طرح مسئله‌ی جنبش‌های نوپدید و جنجال‌برانگیزی‌، به برخی از فعالیت‌های پرهیاهوی آنان اشاره‌ای داشته باشد. در این مقام به اجمال به بررسی شاهدمثال‌ هر کدام از اتهام‌هایی نظیر: خودكشي و قتل، فريب‌كاري...

پر بازدیدترین ها

رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

رياضت مشروع (آثار معنوي - معرفتي آن)

مقاله حاضر در صدد واکاوی معنایی و تبیین ریاضت درست در عرفان‌‌های صادق و ریاضت نادرست در عرفان‌های کاذب اعم از صوفیانه و سکولار برآمده است.
نقش جنبش های معنوی نوظهور در جنگ نرم

نقش جنبش های معنوی نوظهور در جنگ نرم

مسئله این است که آیا جنبش­های معنوی نوظهور در جنگ نرم علیه نظام جمهوری اسلامی ایران نقش و کارکردی دارند؟ ادیان جدید و معنویت­ های نوظهور با تکثرگرایی، شک­ گرایی، احساس­گرایی، ناعقل­ گروی و خودمحور معنوی، فرهنگ دینی را دگرگون می­کنند و فرهنگ سیاسی برآمده از آن را ـ که پشتوانة نظام جمهوری اسلامی است ـ تغییر می­دهند.
علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

علت شناسي جنبش‏هاي نوپديد ديني

در این مقاله تلاش میشود تا به بررسی جنبش‌های نوپدید دینی به عنوان محصول جهانی‌شدن در حوزه معنویت پرداخته شود.
علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

علم و معنويت؛ همگرايي يا واگرايي

مقاله حاضر به بررسي وجوه همگرايي يا واگرايي بين علم و معنويت مي‌پردازد. موضوع ارتباط یا جدایی بین علم و معنویت از گذشته وجود داشته و در حال حاضر نیز منشأ بحث‌های فراوانی بین اندیشمندان است.
جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

جهاني‏ شدن و معنويت‏گرايي

نوشتار حاضر نیز تلاشی است برای بررسی رابطه جهانی شدن و معنویت و یافتن پاسخ مناسب به این پرسش که چرا در دهه‌های اخیر شاهد معنویت‌گرایی‌های فزاینده در عرصه جهانی هستیم و فرایند جهانی شدن چه تاثیری در احیاء معنویت‌ها دارد.
Powered by TayaCMS