دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رسول اکرم (صلی الله علیه واله وسلم) فرمودند:

«غضب شدید و طاقت‌فرسای خداوند، دامنگیر زن شوهرداریست که چشمهای ناپاکش از نگاههای آلوده و شهوت‌بار به مردان اجنبی پر شده است. اگر زنی به چنین انحرافی دچار شود، خداوند تمام اعمال خیر و پسندیده‌اش را به هدر خواهد داد...»( لئالی الاخبار،‌ ص 496)
رسول اکرم (صلی الله علیه واله وسلم) فرمودند:
رسول اکرم (صلی الله علیه واله وسلم) فرمودند:

قال رسول الله (صلی الله علیه واله وسلم):

«وَاشْتَدَّ غَضَبُ اللهِ عَلیَ امْرَأةٍ ذاتِ بَعْلٍ مَلَأتْ عَیْنَها مِنْ غَیْرِ زَوْجها اَوْذی مَحْرَمٍ مِنْها وَاِنَّها اِنْ فَعَلَتْ ذلِکَ اَحْبَطَ اللهُ کْلَّ عَمَلٍ عَمِلَتْهُ...» ( لئالی الاخبار،‌ ص 496)

رسول اکرم (صلی الله علیه واله وسلم) فرمودند:

«غضب شدید و طاقت‌فرسای خداوند، دامنگیر زن شوهرداریست که چشمهای ناپاکش از نگاههای آلوده و شهوت‌بار به مردان اجنبی پر شده است. اگر زنی به چنین انحرافی دچار شود، خداوند تمام اعمال خیر و پسندیده‌اش را به هدر خواهد داد...»

توضیح:

«عاقبت نگاه آلوده»

قال رسول الله(صلی الله علیه واله وسلم):

«وَاشْتَدَّ غَضَبُ اللهِ عَلیَ امْرَأةٍ ذاتِ بَعْلٍ مَلَأتْ عَیْنَها مِنْ غَیْرِ زَوْجها اَوْذی مَحْرَمٍ مِنْها وَاِنَّها اِنْ فَعَلَتْ ذلِکَ اَحْبَطَ اللهُ کْلَّ عَمَلٍ عَمِلَتْهُ فَاِنْ اَوْطَأَ فِراشَها غَیْرُهُ کانَ حقّاً عَلی اللهِ اَنْ یُحْرِقَها بِالنّارِ بَعْدَ اَنْ یُعَذِّبَها فی قَبْرها»

رسول اکرم (صلی الله علیه واله وسلم) فرمودند:

«غضب شدید و طاقت‌فرسای خداوند دامنگیر زن شوهرداریست که چشمهای ناپاکش از نگاههای آلوده و شهوت‌بار به مردان اجنبی پر شده است. اگر زنی به چنین انحرافی دچار شود، خداوند تمام اعمال خیر و پسندیده‌اش را به هدر خواهد داد و اگر از نگاه تجاوز کند و با داشتن شوهر زنا بدهد، بر خدا است که چنین زن بی‌پروا و خیانتکاری را به آتش قهر خویش بسوزاند؛ پس از آنکه در قبر عذابش کرده باشد.»

"حجاج بن یوسف" یک فرد غیر طبیعی و در عین حال خطرناکی بود. جرائم و جنایات او تا آنجا که در تاریخ آمده وحشتناک است. قطعاً عوامل متعددی در ساختمان این مرد منحرف مؤثر بوده که او را تا این حد بی‌باک و خطرناک بار آورد. می‌توان گفت روح سرکش و متجاوز مادرش در این امر سهمی داشته است. "فارغه" قبل از اینکه با "یوسف ثقفی" پدر "حجاج" ازدواج کند زن "مغیرة بن شعبه" بود. شبی "عمر" در کوچه‌های مدینه عبور می‌کرد، شنید زنی در خانه خود زمزمه می‌کند و این شعر را می‌خواند:

هل من سبیل الی خمر فاشربها ام من سبیل الی نصربن حجاج

آیا راهی هست که باده‌ای به دست آورم و بنوشم،

یا آنکه راهی هست به وصل نصربن حجاج برسم؟

عمر از شنیدن این شعر ناراحت شد؛ که در مرکز حکومتش زنی در حریم خانه خود که باید کانون پاکی و عفت باشد، به عشق جوان بیگانه‌ای ترنم می‌کند! "نصربن حجاج" را که جوان زیبائی بود، احضار کرد، موی سرش را تراشید و به بصره تبعیدش نمود.

زنی که با داشتن شوهر، فکر مرد اجنبی در سر می‌پرورد و آرزوی میگساری و وصل "نصربن حجاج" می‌کند، اگر از نطفه شوهر قانونی خود باردار شود، افکار پلید و متجاوزش در بچه اثر خواهد گذارد. زنی که مقررات الهی و مرزهای قانونی در فکرش احترامی ندارد، عجیب نیست اگر فرزند قانون‌شکنی چون "حجاج" بزاید که جان و مال مردم نزد و احترامی نداشته باشد.

    منبع: الحدیث (روایات تربیتی از مکتب اهل بیت)، صص 144-142

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

سلسله کتب موسوعه كلمات الرسول الاعظم (ص) ⠕ جلدي)

سلسله کتب موسوعه كلمات الرسول الاعظم (ص) (15 جلدي)

پيامبر اعظم (صلي الله عليه و آله) روح همه انبياء اولياء و شهدا بوده و جان اين جهان است. شريعت او كامل ترين و جامع ترين شريعت ها و در بردارندة همة جنبه هاي فردي و اجتماعي آنان مي باشد، از اين رو چون خود، اعظم رسولان است شريعت او نيز اعظم شرايع است و سيره هاي رفتاري و سلوك هاي فردي و اجتماعي او آيينة تمام نماي انبياي الهي است و سخنان او پيام رسان عظيم ترين مفاهيم الهي و راهنماي كمال و سعادت براي انسان ها است؛ فهم سخنانش انسان ها را از ظلمت ها جهل به نور هدايت مي كشاند و فرموده هايش با فطرت انسان ها هموار بوده و به دل و جان آنها روح عبوديت و ذكر حق القا مي كند.

جدیدترین ها در این موضوع

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

در این مقاله اصول و مبانی معنای زندگی از دیدگاه قرآن با تکیه بر آراء تفسیری آیت‌الله جوادی آملی مورد بحث قرار می‌گیرد.
حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

در اين مقاله بيان شده است كه از منظر قرآن ‌كريم، سطحي برتر از حيات ديني نيز وجود دارد كه مشخصه‌‌‌ی اصلي آن، حركت آگاهانه به مقصد ملاقات با خدا است.
کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

مسأله نوشتار حاضر سلوک معنوی در عرصه‌های گوناگون و نقش بی‌بدیل و بی‌عدیل آن در پیشرفت همه جانبه است که مبتنی بر فرضیه معنویت اسلامی کلید کمال و عنصر کارآمد در همه عرصه‌های حیات طیبه قوام یافته است.
بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

در واقع ادعاي ما در اين نوشتار اين است که: فرايند جهاني‌شدن فرهنگي و گسترش رسانه‌هاي جديد اجتناب‌ناپذير است؛ باوجود چالش‌ها و بحران‌هايي که به همراه دارد و با مديريتي که از سوي امپرياليسم غرب مي‌شود، امکانات و فرصت‌هايي را براي شبکه‌اي‌شدن دين، همبستگي و هويت‌يابي مسلمانان فراهم مي‌کند.
بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

نگارنده در این مقاله می‌کوشد تا پس از طرح مسئله‌ی جنبش‌های نوپدید و جنجال‌برانگیزی‌، به برخی از فعالیت‌های پرهیاهوی آنان اشاره‌ای داشته باشد. در این مقام به اجمال به بررسی شاهدمثال‌ هر کدام از اتهام‌هایی نظیر: خودكشي و قتل، فريب‌كاري...

پر بازدیدترین ها

قانون جذب

قانون جذب

نقش جنبش های معنوی نوظهور در جنگ نرم

نقش جنبش های معنوی نوظهور در جنگ نرم

مسئله این است که آیا جنبش­های معنوی نوظهور در جنگ نرم علیه نظام جمهوری اسلامی ایران نقش و کارکردی دارند؟ ادیان جدید و معنویت­ های نوظهور با تکثرگرایی، شک­ گرایی، احساس­گرایی، ناعقل­ گروی و خودمحور معنوی، فرهنگ دینی را دگرگون می­کنند و فرهنگ سیاسی برآمده از آن را ـ که پشتوانة نظام جمهوری اسلامی است ـ تغییر می­دهند.
نسبت خدا و انسان در عرفان

نسبت خدا و انسان در عرفان

انسان در نظام عرفان اسلامی، جایگاه ویژه و برجسته‌ای دارد؛ به طوری‌که او را به‌گونه‌ی ممتازی از دیگر مخلوقات متمایز ساخته است. انسان با برخورداری از جامعیت اسماء الهی، به مثابه آیینۀ تمام نمای آفریدگار جهان هستی است
Powered by TayaCMS