دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فراخوان مقاله ماه نامه زمانه

No image
فراخوان مقاله ماه نامه زمانه ما هنامه زمانه، نشریه تخصصی اندیشه و تاریخ سیاسی ایران معاصر برای شماره های مرداد و شهریور فراخوان مقاله داد.
به گزارش خبرگزاری رسا، ماه نامه زمانه که در عرصه اندیشه و تاریخ سیاسی ایران معاصر منتشر می شود برای شماره های مرداد و شهریور، با اعلام موضوع، فراخوان مقاله داد.
بر اساس فراخوان اعلام شده از سوی هیات تحریریه این نشریه، زمانه مردادماه با محور «جریان ها و شخصیت های موثر در تاریخ معاصر» به موضوع های «صهیونیسم، فراماسونری»، «حزب توده نیروهای چپ ،ملی گرایی، ناسیونالیسم»، «جریان مردمی ـ مذهبی در ملی شدن صنعت نفت»، «حزب دموکرات دوره مشروطه»، «نهضت مشروطه»، «مطبوعات در سیر تحولات بعد از مشروطه»، «انقلاب سلامی»، «پانزده خرداد» و شخصیت‌هایی مانند امام خمینی(ره)، آیت‌الله کاشانی، مدرس، شیخ‌فضل‌الله نوری، نواب صفوی، مصدق،‌ قوام‌السلطنه، چرچیل،آخوند خراسانی، حسن تقی‌زاده، محمدعلی فروغی و دیگر اشخاص موثر در تاریخ معاصر ایران می پردازد.
سرفصل نشریه زمانه در شهریور ماه «دیوان سالاری و نظام اداری» است که در همین راستا به موضوع های «نقش شخصیت‌های مؤثر در تحولات و ساماندهی دیوان سالاری»، «پیشینه و تاریخچه دیوان سالاری»، «شکل‌گیری و تکوین ساختار اداری»، «ریشه تقلیدی ساختار اداری»، «عدم تناسب تحولات اجتماعی ـ سیاسی و فرهنگی با تحولات ساختار اداری»، «نقد ساختار فعلی از منظر قانون اساسی، قانون اساسی و اقتضائات بروکراسی»، «ساختار برنامه و بودجه»، «نظام استخدامی کشور»، «تعارض یا تناقض چشم‌انداز بیست ساله با ساختار اداری موجود»، «مبانی نظری حکومت با دیوان سالاری»، «انقلاب اسلامی و ساختار اداری مانده از حکومت پهلوی»، «تطبیق با کشورهای دیگر در خصوص سیستم اداری»، «نقش بروکراسی و دیوان سالاری در توسعه یا عقب‌ماندگی جوامع»، «مطالعه موردی دیوان سالاری موجود در کشورهای اسلامی» و «راهکارها و پیشنهادات جهت اصلاح‌ ساختار اداری» می پردازد.
علاقه مندان مندان می توانند آثار خود را در هر یک از موضوعات بیان شده به نشانی اینترنتی www.zamaneh.info و یا به پست الکترونیکی info@zamaneh.info ارسال کنند.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

در این مقاله اصول و مبانی معنای زندگی از دیدگاه قرآن با تکیه بر آراء تفسیری آیت‌الله جوادی آملی مورد بحث قرار می‌گیرد.
حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

حيات سالكانه و حيات عادي مؤمنانه از منظر قرآن كريم

در اين مقاله بيان شده است كه از منظر قرآن ‌كريم، سطحي برتر از حيات ديني نيز وجود دارد كه مشخصه‌‌‌ی اصلي آن، حركت آگاهانه به مقصد ملاقات با خدا است.
کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

کارکردهای معنویت در عرصه‌های اجتماعی از دیدگاه مقام معظم رهبری

مسأله نوشتار حاضر سلوک معنوی در عرصه‌های گوناگون و نقش بی‌بدیل و بی‌عدیل آن در پیشرفت همه جانبه است که مبتنی بر فرضیه معنویت اسلامی کلید کمال و عنصر کارآمد در همه عرصه‌های حیات طیبه قوام یافته است.
بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

بررسی حیات دین در عصر رسانه‌هاي جديد

در واقع ادعاي ما در اين نوشتار اين است که: فرايند جهاني‌شدن فرهنگي و گسترش رسانه‌هاي جديد اجتناب‌ناپذير است؛ باوجود چالش‌ها و بحران‌هايي که به همراه دارد و با مديريتي که از سوي امپرياليسم غرب مي‌شود، امکانات و فرصت‌هايي را براي شبکه‌اي‌شدن دين، همبستگي و هويت‌يابي مسلمانان فراهم مي‌کند.
بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

بررسی جنجال‌های زیست‌گروهی در جنبش‌های نوپدید معنوی ناظر به ایده جیمز بک‌فورد

نگارنده در این مقاله می‌کوشد تا پس از طرح مسئله‌ی جنبش‌های نوپدید و جنجال‌برانگیزی‌، به برخی از فعالیت‌های پرهیاهوی آنان اشاره‌ای داشته باشد. در این مقام به اجمال به بررسی شاهدمثال‌ هر کدام از اتهام‌هایی نظیر: خودكشي و قتل، فريب‌كاري...

پر بازدیدترین ها

قانون جذب

قانون جذب

نسبت خدا و انسان در عرفان

نسبت خدا و انسان در عرفان

انسان در نظام عرفان اسلامی، جایگاه ویژه و برجسته‌ای دارد؛ به طوری‌که او را به‌گونه‌ی ممتازی از دیگر مخلوقات متمایز ساخته است. انسان با برخورداری از جامعیت اسماء الهی، به مثابه آیینۀ تمام نمای آفریدگار جهان هستی است
معيار سنجش و تمييز شهود رحماني از شهود شيظاني

معيار سنجش و تمييز شهود رحماني از شهود شيظاني

کشف و شهود از ارکان عرفان قلمداد مي‏گردد
Powered by TayaCMS