دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گردهمایی رؤسای شوراهای اسلامی آسیا برگزار می شود

No image
گردهمایی رؤسای شوراهای اسلامی آسیا برگزار می شود به نقل از اسلامیک نیوز، سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی( آیسیسکو) پنجمین گردهمایی رؤسای مراکز فرهنگی و شوراهای اسلامی جنوب شرقی آسیا و اقیانوس آرام را 21 تا 25 ژوئن (31 خرداد تا 4 تیر) برگزار می کند.
هدف از برگزاری این گردهمایی تقویت ارتباطات و همکاری میان مراکز و شوراهای فرهنگ اسلامی در آسیا، تصحیح چهره اسلام و مسلمانان در این منطقه، تحقق راهها و برنامه های اجرایی و فعالیتهای فرهنگ اسلامی، بررسی دستگاههایی برای همبستگی فرهنگی در راستای توسعه و پیشرفت مسلمانان، اشاعه فرهنگ تقریب میان مذاهب اسلامی، تحقق همبستگی و انسجام میان مسلمانان از آنها به شمار می رو د.
ارائه تجارب مراکز و شوراهای فرهنگ اسلامی در آسیا در زمینه اجرای استراتژی فعالتیهای فرهنگی اسلامی، ارائه استراتژی همبستگی فرهنگی، ارائه پیشنهاد مراکز فرهنگی و شورای اسلامی برای بهبود چهره اسلام و اشاعه فرهنگ عدالت، صلح، اعتدال و تسامح از دیگر اهداف و موضوعات مورد بررسی در این گردهمایی به شمار می رود.
در این گردهمایی نمایندگان مراکز فرهنگی و شوراهای اسلامی از استرالیا، چین، هند، ژاپن، مالزی، مالدیو، فیلیپین، اندونزی، سنگاپور، کره جنوبی، سریلانکا، تایوان، تایلند، ویتنام و میانمار مشارکت می کنند.
این گردهمایی با همکاری وزارت اوقاف و امور اسلامی و شورای خیریه جهانی اسلامی در کویت با همکاری شورای دعوت به اسلام سنگاپور برگزار می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

فقه

No image

کسب و کار در اسلام

No image

بررسی فقهی شبیه سازى

نهضت علمى‌اى که هر روز و هر لحظه سخنى نو به ارمغان مى آورد, اینک به شبیه سازى عضو و گیاه و حیوان و بلکه انسان, با شیوه هاى گوناگون توفیق یافته است. به همین دلیل بر دانشمند مسلمان لازم است تا پس از دریافت واقعیت گفته این دانشمندان، از زوایاى گوناگون و لازم، حکم اسلامى خویش را در این راستا بیان دارد.
No image

نهی از منکر در سیره حضرت زهرا (س)

با توجه به ضرورت نهی از منکر و الگو بودن حضرت زهرا(س) در این زمینه، بررسی شیوه‌های عملی نهی از منکر در سیره و سخن آن حضرت، امری پسندیده و مناسب می‌نماید.قرآن کریم عمل به دو اصل حیاتی امر به معروف و نهی از منکر را از ویژگی‌های اهل ایمان می‌داند و در این باره می‌فرماید: )وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِناتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ([1]؛ مردان و زنان با ایمان دوستان یکدیگرند. آنان همدیگر را امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند...
Powered by TayaCMS