دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب معجم مفهرس الفاظ قرآن پس از بازنویسی منتشر شد

No image
کتاب معجم مفهرس الفاظ قرآن پس از بازنویسی منتشر شد کتاب "معجم مفهرس الفاظ قرآن کریم" نوشته "محمد فواد عبدالباقی" پس از بازنویسی از سوی دفتر پژوهش و نشر سهروردی چاپ و منتشر شد.
محمد باقر صدری" با استفاده و اقتباس از " المعجم المفهرس لالفاظ القرآن الکریم" اثر محمد فواد عبدالباقی نسخه دیگری از کتاب را به شکل جدید و الفبایی ارایه کرده است.
به گزارش ایرنا، افزودن متن قرآن به خط عثمان طه با همان صفحه گذاری در معجم از جمله ویژگی ها و امتیازات این اثر بازنویسی شده است.
از دیگر خصوصیات این اثر بازنویسی شده آن است که مولف ضمن هدایت خواننده به شماره سوره و آیه و یا مکی و مدنی بودن آن، نشانی صفحه آیه را نیز بیان کرده است.
در این معجم بر خلاف معجم های پیشین، یافتن کلمات بر اساس شیوه الفبایی است و از شیوه ریشه ای لغات که در معجم المفهرس عبدالباقی معمول است پرهیز شده است.
مولف همچنین با آوردن بخشی از آیه که معنا را برساند و نیز اعراب گذاری آیات و رنگی کردن واژه مورد نظر و درشت نویسی آن تلاش کرده تا کاستی های قبلی را جبران کند.
کتاب معجم مفهرس الفاظ قرآن در شمارگان دو هزار و 550 نسخه و با قیمت 185هزار ریال از سوی دفتر پژوهش و نشر سهروردی چاپ و منتشر شده است.
منبع: خبرگزاری ایرنا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

امکان اخص Contingency,probability

بنابراین باید امکان را مقابل ضرورت دانست؛ اما بسته به اینکه واژه امکان در مقابل چه ضرورتی مطرح شود، معانی مختلفی از امکان خواهیم داشت.
No image

فاعل بالتسخیر

No image

علت صوری

No image

علت مادی

No image

فاعل جبری

پر بازدیدترین ها

No image

زیادت وجود بر ماهیت

صفات خداوند

صفات خداوند

No image

مراتب و درجات عقل

No image

حواس ظاهری و باطنی

Powered by TayaCMS