دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر آیت الله حاج آقا رحیم ارباب درباره جهانگیر قشقایی

No image
نظر آیت الله حاج آقا رحیم ارباب درباره جهانگیر قشقایی

آیت الله حاج آقا رحیم ارباب:

«مرحوم خان، در اتقان، مردى بود کم نظیر که من مثل او را ندیدم. جامع حکمت، معقول و منقول، بسیار خوش اخلاق، نسبت به طلاب بسیار مهربان و در تربیت آنها کوشا بود. روزهاى چهار شنبه درس ایشان به وعظ و اخلاق اختصاص مى یافت. مردى بود منیع الطبع، از کسى پول قبول نمى کرد، حتى به هنگامى که نیاز داشت یا حتى مقروض بود. از عرفان بهره هاى کافى و وافى داشت و خود عارفى وارسته بود و مراحلى از سلوک را گذرانده بود. و اشعار مثنوى را خوب مى فهمید و گاهى در خلال درس مى خواند.»([56])

وى در روزهاى تعطیلى، ریاضیات تدریس مى فرمود و شاگردان زیادى داشت.([57])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

گوینده

جدیدترین ها در این موضوع

No image

حسین اردبیلی

محمد ابراهیم اعرافی

محمد ابراهیم اعرافی

No image

ابراهیم ابن هلال ثقفی

ابراهیم بن محمد بن سعید بن هلال ثقفى اصفهانى، تاریخ نگار، راوى حدیث، مفسّر قرآن و داناى به فقه و احکام، از علماى نام آور شیعى در قرن سوم هجرى و دوران غیبت صغرى است.

پر بازدیدترین ها

ابراهیم امینی (آیت الله امینی)

ابراهیم امینی (آیت الله امینی)

ابراهیم حاج امینى، معروف به امینى، در سال 1304 ش. مصادف با 1345 ق. در شهر نجف آباد پا به عرصه گیتى نهاد. پدرش، حسین، کشاورز بود و قطعه زمین کوچکى داشت که با زراعت و فروش محصولات مزرعه و باغ خویش، زندگى خود و خانواده اش را تأمین مى کرد. ابراهیم فرزند آخر خانواده بود. او از همان کودکى تحت تربیت مادرى پاکدامن و پدرى پارسا و پرهیزگار رشد و نمو کرد و در خانواده اى صمیمى و باصفا، روز به روز بزرگ و بزرگ تر شد.
Powered by TayaCMS