دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر هنرى کُربَن درباره علامه سید جلال الدین آشتیانی

No image
نظر هنرى کُربَن درباره علامه سید جلال الدین آشتیانی

«آقاى آشتیانى به نظر من مانند یک ملاصدرایى است که در عصر ما زندگى مى‌کند... گمان نکنم بتوانم تمجیدى بالاتر از این بیان کنم. آقاى آشتیانى یک فیلسوف ایرانى است که نماینده تمام عیار فلسفه دیرین است؛ منتها فلسفه دیرینى که به نحوى کاملاً امروزى درک شده است.»

کُربن بعد از برشمارى چهار اثر از آثار سید مى‌گوید:

«این چهار کتاب آقاى آشتیانى، خود اثرى است عظیم. لکن در مقابل آنچه ایشان در دست دارند...ناچیز است: کتاب فعلى که انتشار مى‌یابد، تحقیق وسیعى است درباره مقدمه‌اى که داود قیصرى براى شرح خود بر فصوص‌الحکم اثر معروف ابن عربى نگاشته است...این کتاب آقاى آشتیانى...بهترین اثرى است که مى‌توان به طالبان عرفانِ علمى اسلامى و مسائل آن...به زبان فارسى پیشنهاد کرد...»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

حسین اردبیلی

محمد ابراهیم اعرافی

محمد ابراهیم اعرافی

No image

ابراهیم ابن هلال ثقفی

ابراهیم بن محمد بن سعید بن هلال ثقفى اصفهانى، تاریخ نگار، راوى حدیث، مفسّر قرآن و داناى به فقه و احکام، از علماى نام آور شیعى در قرن سوم هجرى و دوران غیبت صغرى است.

پر بازدیدترین ها

ابراهیم امینی (آیت الله امینی)

ابراهیم امینی (آیت الله امینی)

ابراهیم حاج امینى، معروف به امینى، در سال 1304 ش. مصادف با 1345 ق. در شهر نجف آباد پا به عرصه گیتى نهاد. پدرش، حسین، کشاورز بود و قطعه زمین کوچکى داشت که با زراعت و فروش محصولات مزرعه و باغ خویش، زندگى خود و خانواده اش را تأمین مى کرد. ابراهیم فرزند آخر خانواده بود. او از همان کودکى تحت تربیت مادرى پاکدامن و پدرى پارسا و پرهیزگار رشد و نمو کرد و در خانواده اى صمیمى و باصفا، روز به روز بزرگ و بزرگ تر شد.
Powered by TayaCMS