دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند.

No image
صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند. آیت‌الله نوری همدانی:
صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند.
حضرت آیت‌الله نوری همدانی، در دیدار معاون ارتباطات صدا و سیما در مجلس شورای اسلامی، گفت: صدا و سیما برای ساختن برنامه‌های محرم و رمضان با حوزه‌های علمیه مشورت کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، 25 اردیبهشت‌ماه در دیدار حجت الاسلام موسوی مقدم، معاون ارتباطات سازمان صدا و سیما در مجلس شورای اسلامی و هیأت همراه، گفت: در زندگی انسان‌ها مؤثرترین بُعد، بُعد فرهنگی است، از این جهت کار شما، بسیار اثرگذار و نقش‌آفرین است.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: تلفیق هنر و مواضع دیگر با دین اسلام کار آسانی نیست.
حضرت آیت الله نوری همدانی ضمن اشاره بر لزوم حفظ آرمان های انقلاب، تصریح کرد: اصل در صدا و سیما، متدینین هستند و بقاء و نگهداری انقلاب متعلق به آنان است؛ هر چند عده‌ای غرب‌زده و بی‌موالات از این ویژگی ناراضی باشند.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم، تأکید کرد: برنامه‌های ماه‌های محرم و رمضان بسیار مهم است؛ زیرا مردم در این ایام به تلویزیون روی می‌آورند و شما برای برنامه‌سازی در این مناسبت ها با ما ارتباط برقرار کنید.
این مرجع تقلید تصریح کرد: صدا و سیما می تواند برای برنامه‌سازی ایام محرم و رمضان با ما مشورت کند و بعد برنامه بسازند، نه این که اول برنامه بسازد و بعد از ما نظر بخواهد؛ مثلاً در ساختن فیلم امام رضا(ع) اگر با حوزه علمیه قم مشورت می کردند، قطعاً این فیلم کامل‌تر می‌شد.
سپس وی در مورد اثر گذاری بهتر فیلم امام رضا(ع)، گفت: از قسمت‌های مهم این فیلم، مناظرات امام با مسیحیان، یهودیان و مادیگراها است که اگر به صورت درست و کامل‌تر پخش می‌شد، اثر مطلوب‌تری در این فرقه‌ها می‌گذاشت.
وی با اشاره به خطرناک بودن فرقه صوفیه، گفت: در ایام رمضان، گاهی اوقات به جای تفسیر دعای سحر و دیگر ادعیه ماه مبارک از افرادی، مانند بایزید بسطامی و کرخی تعریف و تمجید می‌شود؛ در حالی که این افراد از فرقه صوفیه هستند.
این استاد عالی خارج فقه حوزه علمیه با اشاره به وجود ذوق‌های مختلفی که در میان طلاب وجود دارد، گفت: صدا و سیما باید از ذوق‌ و استعداد طلاب استفاده کند.
حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی در پایان افزود: فیلم‌هایی چون اصحاب کهف، بسیار خوب هستند و صدا و سیما باید بر اساس قرآن و روایات معصومین(ع)، چنین فیلم هایی را بسازد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

امام سجادعلیه‌السلام؛ احیاگر نبوت و امامت

در این متن به امام سجادعلیه‌السلام؛ احیاگر نبوت و امامت با موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

محبت ولیّ خدا؛ اساس روابط مؤمنین

متن سخنرانی محبت ولیّ خدا؛ اساس روابط مؤمنین در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

محبت ولی خدا، محور روابط اجتماعی

در این متن به محبت ولی خدا، محور روابط اجتماعی با موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

عشق به اهل بیت(ع)

متن سخنرانی عشق به اهل بیت(ع) در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

حب و بغض الهی و آثار آن

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حب و بغض الهی و آثار آن در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

آثار محبت اهل بیت علیهم‌ السلام

در این بخش متن سخنرانی با عنوان آثار محبت اهل بیت علیهم‌ السلام در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.
No image

عشق به اهل بیت(ع)

متن سخنرانی عشق به اهل بیت(ع) در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

ارادت علمای شیعه به ائمه (ع)

متن سخنرانی ارادت علمای شیعه به ائمه (ع) در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

حب و بغض الهی و آثار آن

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حب و بغض الهی و آثار آن در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.
No image

محبت ولیّ خدا؛ اساس روابط مؤمنین

متن سخنرانی محبت ولیّ خدا؛ اساس روابط مؤمنین در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS