دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چشم امید کشور به حوزه‌های علمیه برای تحقق کرسی‌های آزاداندیشی

No image
چشم امید کشور به حوزه‌های علمیه برای تحقق کرسی‌های آزاداندیشی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری درحاشیه نشست با اعضای شورای عالی حوزه علمیه در مدرسه فیضیه گفت: تعامل حوزه و دانشگاه در مرحله اجراست و در صدد تدوین منشور تعامل حوزه و دانشگاه و ارسال آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم تا با تصویب آن رسمیت ملی پیدا کند و این تعامل محدود به حوزه و دانشگاه نیست بلکه هر مرکز علمی که بتواند ما را کمک کند، وارد عرصه شود.
به گزارش مرکز خبر حوزه، وزیر علوم با اشاره به عرصه های گسترده همکاری حوزه و دانشگاه گفت: زمینه های بسیاری برای همکاری این دو نهاد علمی وجود دارد کما اینکه حوزه علمیه می تواند در تربیت نیروهای مورد نیاز وزارت علوم به ویژه اساتید و توسعه علم در زمینه علوم انسانی در دانشگاه مؤثر باشد. این تعامل تنها منحصر به وزارت علوم نیست و در جهت ارتقاء جایگاه علمی ایران در جهان مؤثر است.
دکتر زاهدی، برگزاری کرسی های علمی آزاداندیشی در دانشگاه ها را از دیگر اهداف تعامل حوزه و دانشگاه عنوان کرد و گفت: عمده مشکل ما در برگزاری کرسی های آزاداندیشی در مباحث علوم انسانی است و در این زمینه چشم امید ما به حوزه‌های علمیه است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

امام سجادعلیه‌السلام؛ احیاگر نبوت و امامت

در این متن به امام سجادعلیه‌السلام؛ احیاگر نبوت و امامت با موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

محبت ولیّ خدا؛ اساس روابط مؤمنین

متن سخنرانی محبت ولیّ خدا؛ اساس روابط مؤمنین در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

محبت ولی خدا، محور روابط اجتماعی

در این متن به محبت ولی خدا، محور روابط اجتماعی با موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) پرداخته شده است.
No image

عشق به اهل بیت(ع)

متن سخنرانی عشق به اهل بیت(ع) در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

حب و بغض الهی و آثار آن

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حب و بغض الهی و آثار آن در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

عشق به اهل بیت(ع)

متن سخنرانی عشق به اهل بیت(ع) در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

ارادت علمای شیعه به ائمه (ع)

متن سخنرانی ارادت علمای شیعه به ائمه (ع) در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) در این بخش قرار دارد.
No image

تاریخچه عمیق و ریشه دار شیعه

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تاریخچه عمیق و ریشه دار شیعه در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.
No image

آثار محبت اهل بیت علیهم‌ السلام

در این بخش متن سخنرانی با عنوان آثار محبت اهل بیت علیهم‌ السلام در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.
No image

حب و بغض الهی و آثار آن

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حب و بغض الهی و آثار آن در موضوع محبت اهل بیت(علیه السلام) آورده شده است.
Powered by TayaCMS