دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
سگ کی؟
سگ کی؟
روز نهم سری زدم به امام‌زاده صالح و بازار تجریش. یکی از شلوغ‌ترین جاهای تهران که الآن، رفت‌وآمدی ندارد. کرکره تک و تایی از مغازه‌ها بالا بود. سرگرم‌ترین آن‌ها یک پیرایشگاه. از میان دالان بازار رسیدم به یک هشتی‌مانند. بازاری‌ها داشتند آنجا را می‌شستند. چند جوان و چند مسن. بوی سوختگی می‌آمد. بکی ازم پرسید: سوخته؟ گفتم: نمی‌دانم. فضول شدم. رفتم طرف یکی از آن ریش‌سفیدها که پاهایش را تا زانو، با چکمه پلاستیکی سفید کرده بود. گفتم: «اینجا سوخته که دارید می‌شوریدش؟». شصتم خبردار شد که بدجور از حرفم بدش آمده است. 

طوری حرص می‌خورد که فحش‌هایش را نگفته می‌شنیدم؛ ولی توی زبان، برشان گرداند به خودش و گفت: «خودم بسوزم، خودم آتیش بگیرم. خودم جزغاله بشم». دیدم هوا پس است. خواستم تا کتکی، چیزی نخورده‌ام بزنم به چاک. دو قدم ازش فاصله گرفتم که صدایم زد و خیلی لاتی و داش‌مشتی گفت: «ببین! این تکیه آقام امام حسینه داریم برا محرم آمادش می‌کنیم، ما همه چی‌مون واسه مولاس. گرفتی؟». گرفتم. جوانی که این‌طرف‌تر بود و داشت بگومگوهای ما را گوش می‌داد، طوری که من و بقیه‌ی فضول‌ها بفهمند، خیلی نرم و محترمانه گفت: «این بو مال جوشکاریه، خرابکار حروم‌زاده و اسرائیل کثافت، سگ کی باشن!». باز هم گرفتم.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
Powered by TayaCMS