دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

محمود حکیمی از قیام حضرت مهدی (عج) نوشت

No image
محمود حکیمی از قیام حضرت مهدی (عج) نوشت
محمود حکیمی از مراحل نهایی تدوین کتاب «حضرت مهدی (عج)؛ پیام‌آور مهرورزی و محبت» خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این کتاب مجموعه‌ی مقالات این نویسنده‌ در حوزه‌ی ادبیات دینی در سال‌های اخیر با موضوعیت قیام حضرت مهدی (عج) است، که پیش‌تر، در نشریاتی همچون: ادبیات داستانی، سپیده‌ی دانایی و پیام غدیر به چاپ رسیده‌اند.
حکیمی‌ درباره‌ی کتاب یادشده گفت: در این کتاب با اتکا به 38 حدیث معتبر و موثق، به ویژگی‌های قیام حضرت مهدی (عج) و این‌که قیام ایشان در امتداد فعالیت‌های جد بزرگوارشان حضرت محمد (ص) و حضرت علی (ع) است و همچون آنان با روش‌های مهرورزانه و محبت‌آمیز عمل خواهند کرد، پرداخته‌ام.
محمود حکیمی که تصمیم دارد این اثر را با مقدمه‌ا‌ی با عنوان «ویژگی‌های واقعی منتظران حضرت قائم (عج)» منتشر کند، گفت: منتظران واقعی آن امام (عج) در زمان حیات خود، مهربان‌ترین و بامحبت‌ترین افراد نسبت به هم‌عصران خود هستند.
او پیش‌تر کتاب «ریشه و علل نهضت امام حسین (ع)» را که به نهضت امام حسین (ع) و واقعه‌ی عاشورا اختصاص دارد، توسط نشر سپیده‌ی تابان وارد بازار کتاب کرده است.
بر اساس این خبر، از سری کتاب‌های «در مدرسه...»ی حکیمی، سه جلد کتاب «در مدرسه‌ی جلال‌الدین همایی»، «در مدرسه‌ی ملک‌الشعرای بهار» و «در مدرسه‌ی سنایی» از سوی انتشارات قلم در انتظار کسب مجوز نشرند.
پیش از این، هفت کتاب از این مجموعه منتشر شده و اخیرا کتاب «در مدرسه‌ی مولانا» به چاپ چهارم رسیده است.
همچنین از سری کتاب‌های «با پیشگامان آزادی»، کتاب «میرزا حسن رشدیه» - بنیان‌گذار مدرسه‌های ایران به سبک جدید - توسط انتشارات قلم به چاپ سوم رسیده است.
محمود حکیمی تاکنون حدود 97 عنوان کتاب را در 133 جلد منتشر کرده است. «تاریخ تمدن» ویژه‌ی نوجوانان از جمله مهم‌ترین کتاب‌های اوست که توسط شرکت سهامی انتشار به چاپ چهاردهم رسیده است.

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS