دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر آیت الله لطف الله صافى گلپایگانى درباره آیت الله سید ابوالحسن مولانا

No image
نظر آیت الله لطف الله صافى گلپایگانى درباره آیت الله سید ابوالحسن مولانا  ,آیت الله لطف الله صافى گلپایگانى:

«عالم ربانى، حضرت آیت الله آقاى حاج سیّد ابوالحسن مولانا(رحمه الله) از اعاظم علماى اعلام خطه دینى و مذهبى آذربایجان و از خدمتگذاران مخلص اسلام و مدافعان صمیمى حد و ثغور معارف قرآن و مکتب اهل بیت(علیهم السلام)بود. او در اعلاى کلمه الله و در انجام وظیفه سربازى در راه مولا و آقاى خود و مولى کل مؤمن و مؤمنه، حضرت صاحب الامر(علیه السلام) کمال کوشش و تلاش مبذول مى داشت و زحمات و مساعى مهم را تقدیم آستان ملک پاسبان آن حضرت نمود».

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

فرايند پنج گانه تحقّق اهداف انقلاب اسلامي در نگاه رهبر انقلاب

بنا بر فرمایشات مقالم معظم رهبری مرحله اول، «انقلاب اسلامی» و مرحله دوم نیز «تشکیل نظام اسلامی» است. لذا انقلاب اسلامی، هم اکنون از این دو مرحله عبور کرده­است. ایشان مرحله سوم تحقق اهداف انقلاب را «تشکیل دولت اسلامی» می­دانند و انقلاب اسلامی هم اینک در این گام قرار دارد. لذا علاوه بر تشریح و تبین مرحله سوم، تکالیف مردم و مسئولین در این مرحله را نیز برشماری نموده­ اند.
No image

مسئولیت انسان در اسلام

واژه مسئولیت و ریشه های ان از سلسله واژه هایی است که به صورت مکرر در جای جای قرآن کریم مورد تصریح قرار کرفته است. خدای متعال از نقش ابزار هایی که برای بالا بردن سطح اگاهی انسان افریده شده اند همانند گوش و چشم و قلب.پرسش نموده که ایا همواره به دنبال کشف حقیقت بوده اند یا به صرف دریافت هرگونه مطلبی ولو به صورت مشکوک و مظنون- بدان اعتماد ورزیده و ان را ملاک و معیار برای جهت دهی رفتار قرار داده اند.
Powered by TayaCMS