دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عزم امت اسلامی برای زدودن زنگارهای نفاق جدی است

No image
عزم امت اسلامی برای زدودن زنگارهای نفاق جدی است صباح زنگنه کارشناس ارشد مسائل بین‌الملل گفت: امت اسلامی برای زدودن زنگارهای ایجاد شده نفاق توسط دشمنان اسلام عزمی جدی دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، صباح زنگنه در دومین روز دومین هم اندیشی بین المللی علما و فرهیختگان شیعه و سنی امروز دوم آبان در جمع مهمانان و شخصیتهای مهم بین المللی با اعلام این مطلب گفت: علیرغم وجود همه مشکلات موجود امیدواریم که اراده افراد خیر خواه امت اسلام با درایت و آگاهی ، اهداف امت را که با دخالت دشمنان دردین رخنه بوجود آمده است به جایگاه واقعی خود برگرداند.
صباح زنگنه درادامه افزود :ما دچار چالشهایی از درون و بیرون هستیم. ما با یک وضعیت خوب در جهان اسلام روبرو هستیم ولی وجود دسیسه ها سبب دور ماندن این وضعیت شده است . طبق وعده خداوند و پیامبرش این امت بر روی پای خود خواهد ایستاد و این وضعیت ناگوار تغییر خواهد کرد.
کارشناس ارشد مسائل بین‌الملل در پایان افزود : ما باید به افکار و ایده ها و مشکلاتی که امت اسلامی با آن مواجه است گوش فرا دهیم و بررسی راهکارها ی مناسب جهت رفع این مشکلات و موانع بسیار اهمیت دارد.شناسایی دقیق مشکلات موجود بسیار مهم است . بویژه نخبگان و متفکران بلاد اسلامی و مهمانان بسیار ارجمند از افراد سرشناس کشورهای خود هستند که می توانند در ایجاد راهکار و رفع چالش برای امت اسلامی و زدودن هر نوع خصومت و جایگزینی دوستی و تفاهم و صرف نظر از رنگ و نژادو قومیت راهکارهای خوبی را به وجود آورند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

احترام به والدین

در این بخش موضوع "احترام به والدین" مطرح شده است.
No image

آثار شوم بد خلقی و غضب

در این بخش "آثار شوم بد خلقی و غضب" مطرح شده است.
No image

سوء ظن به خدا

در این بخش موضوع "سوء ظن به خدا" مطرح شده است.
No image

ضرورت دوری از دنیا پرستی

در این بخش به موضوع "ضرورت دوری از دنیا پرستی " پرداخته شده است.
No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

عواقب شهوت رانی

در این بخش "عواقب شهوت رانی" مطرح شده است.
No image

آثار شوم بد خلقی و غضب

در این بخش "آثار شوم بد خلقی و غضب" مطرح شده است.
No image

کینه توزی، مانع رحمت الهی

در این بخش به موضوع "کینه توزی، مانع رحمت الهی " پرداخته شده است.
No image

سوء ظن به خدا

در این بخش موضوع "سوء ظن به خدا" مطرح شده است.
No image

غرور، عامل سقوط در رذائل

در این بخش موضوع "غرور، عامل سقوط در رذائل" بیان شده است.
Powered by TayaCMS