دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله حائری شیرازی؛ استقلال علمی مسلمانان شرط مطرح شدن اسلام است.

No image
آیت الله حائری شیرازی؛ استقلال علمی مسلمانان شرط مطرح شدن اسلام است.
آیت الله محی الدین حائری شیرازی شرط مطرح شدن اسلام در عالم را استقلال علمی مسلمانان دانست و افزود: دنیا برای جلوگیری از ترویج اسلام سعی در مصرف گرا کردن کشورهای اسلامی داشته است.
 
به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، آیت الله حائری شیرازی پیش از ظهر امروز در همایش بسیجیان استان فارس افزود: نمی توانیم برای همیشه در سفره علم دنیا میهمان بوده و حرفی برای گفتن نداشته باشیم و چنین رفتاری برای ما مسلمانان سرشکستگی است که تمام دنیا از نظر علمی صاحب نظر و تولید کننده باشند و ما فقط تولید آنها را مصرف کنیم.
وی تصریح کرد: متخصصان و اساتید دانشگاه های ما هرچه از علم دیگران بیاموزند مناسب و شایسته است اما باید علم را آموخت و در قبال آن علمی را نیز تولید کرد.
امام جمعه شیراز تاکید کرد: دانشگاه های ما باید علم مسیحی را بیاموزند و علم اسلامی را تولید کنند یعنی در کنار مصرف علمی باید شرایطی پیش آید که تولید علم نیز داشته باشیم.
آیت الله حائری شیرازی شرط مطرح شدن اسلام در عالم را استقلال علمی مسلمانان دانست و افزود: دنیا در مخالفت با اسلام از 300 سال گذشته روشهای جدیدی را طی کرده و براساس راه های جدید مبارزه برنامه ریزی می کند و یکی از این راه ها مصرف گرایی علمی اسلام به جای تولید کنندگی است.
وی در این رابطه اظهار داشت: شرط تولید علم و دانش احساس نیاز است و آنها قصد دارند ما چنین نیازی را احساس نکنیم به همین خاطر است که ما نیازهای خود را جلوی ویترین مغازه ها تامین می کنیم نه با دانش و تولید خودمان به بیان دیگر وقتی ما جلوی ویترین مغازه ای وسیله را مشاهده و نسبت به آن احساس نیاز کردیم دیگر نمی توانیم خودمان تولید کننده آن باشیم چون با خرید و مصرف آن نیاز خود را برطرف می کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان فارس با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری در بخش تحقیقات و پژوهش به عنوان یکی از مبناهای اساسی تولید علم در کشور عنوان کرد: در دانشکده های کشاورزی ما بادمجان، گوجه، خیار و اقسام گلها و گیاهان تولید می شود اما بذر آن را به قیمت طلا از هلند می خریم در صورتیکه پروژه های تحقیقاتی ما در دانشکده های کشاورزی برای تولید همین بذرها به خاطر عدم توانایی مالی و اختصاص بودجه متوقف شده است.
وی تاکید کرد: مخالفین ما از دست یابی به انرژی هسته ای ایران ترسی ندارند بلکه آنها از استقلال علمی ایران می هراسند وگرنه خیلی از کشورهای دنیا بمب اتم هم دارند اما به غنی سازی کامل اورانیوم دست نیافته و همچنان به کشورهای دیگر وابسته هستند.
امام جمعه شیراز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم حضور زنان در عرصه های مختلف اجتماعی از جمله ورزش بیان کرد: در شیراز برای بانوان پارکی احداث شده که می توانند با مراجعه با آن محل بدون دغدغه خاطر ورزش کنند و هیچ اشکالی شرعی نیز ندارد که بانوان بدون خودنمایی در عرصه های مختلف حضور داشته باشند.
آیت الله حائری با اشاره به اینکه رئیس جمهور نیز از اعزام تیمهای ورزشی بانوان به مسابقات مختلف حمایت می کند، افزود: این رفتارها باعث می شد که در دنیا نگویند که زنان مسلمان بینش اجتماعی ندارد در صورتیکه در آن زمانها نیز حضرت زینب (س) و حضرت خدیجه (س) در مسائل سیاسی روز ورود می کردند و حتی زینب (س) به خوبی در شرایط آن زمان خطوط اجتماعی را می شناخت.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

نامه 69 نهج البلاغه : نامه به حارث هَمْدانى در پند و اندرز

نامه 69 نهج البلاغه اشاره دارد به "نامه به حارث هَمْدانى در پند و اندرز " .
No image

نامه 70 نهج البلاغه : روش برخورد با پديده فرار

موضوع نامه 70 نهج البلاغه درباره "روش برخورد با پديده فرار" است.
No image

نامه 71 نهج البلاغه : سرزنش از خيانت اقتصادى

نامه 71 نهج البلاغه به موضوع "سرزنش از خيانت اقتصادى" می پردازد.
No image

نامه 72 نهج البلاغه : انسان و مقدّرات الهى

نامه 72 نهج البلاغه موضوع "انسان و مقدّرات الهى" را بررسی می کند.
No image

نامه 73 نهج البلاغه : افشاى سيماى دروغين معاويه

نامه 73 نهج البلاغه موضوع "افشاى سيماى دروغين معاويه" را بررسی می کند.

پر بازدیدترین ها

No image

نامه 45 نهج البلاغه : نامه به عثمان ابن حنيف انصارىّ حاکم بصره

نامه 45 نهج البلاغه "به عثمان ابن حنيف انصارىّ حاکم بصره" می باشد.
No image

نامه 28 نهج البلاغه : پاسخ به نامه معاویه

نامه 28 نهج البلاغه به موضوع " پاسخ به نامه معاویه" می پردازد.
No image

نامه 70 نهج البلاغه : روش برخورد با پديده فرار

موضوع نامه 70 نهج البلاغه درباره "روش برخورد با پديده فرار" است.
No image

نامه 17 نهج البلاغه : بیان مقام و منزلت امیرالمومنین

از نامه هاى آن حضرت عليه السّلام است به معاويه در پاسخ نامه اش (دو يا سه روز پيش از وقعه ليلة الهرير) كه در شرح خطبه سى و ششم بيان شد، در اين نامه مقام و منزلت خود را بيان فرموده و نادرستى سخنانى را كه بآن بزرگوار نوشته شرح داده و او را توبيخ و سرزنش نموده.
Powered by TayaCMS