دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند.

No image
صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند. آیت‌الله نوری همدانی:
صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند.
حضرت آیت‌الله نوری همدانی، در دیدار معاون ارتباطات صدا و سیما در مجلس شورای اسلامی، گفت: صدا و سیما برای ساختن برنامه‌های محرم و رمضان با حوزه‌های علمیه مشورت کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، 25 اردیبهشت‌ماه در دیدار حجت الاسلام موسوی مقدم، معاون ارتباطات سازمان صدا و سیما در مجلس شورای اسلامی و هیأت همراه، گفت: در زندگی انسان‌ها مؤثرترین بُعد، بُعد فرهنگی است، از این جهت کار شما، بسیار اثرگذار و نقش‌آفرین است.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: تلفیق هنر و مواضع دیگر با دین اسلام کار آسانی نیست.
حضرت آیت الله نوری همدانی ضمن اشاره بر لزوم حفظ آرمان های انقلاب، تصریح کرد: اصل در صدا و سیما، متدینین هستند و بقاء و نگهداری انقلاب متعلق به آنان است؛ هر چند عده‌ای غرب‌زده و بی‌موالات از این ویژگی ناراضی باشند.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم، تأکید کرد: برنامه‌های ماه‌های محرم و رمضان بسیار مهم است؛ زیرا مردم در این ایام به تلویزیون روی می‌آورند و شما برای برنامه‌سازی در این مناسبت ها با ما ارتباط برقرار کنید.
این مرجع تقلید تصریح کرد: صدا و سیما می تواند برای برنامه‌سازی ایام محرم و رمضان با ما مشورت کند و بعد برنامه بسازند، نه این که اول برنامه بسازد و بعد از ما نظر بخواهد؛ مثلاً در ساختن فیلم امام رضا(ع) اگر با حوزه علمیه قم مشورت می کردند، قطعاً این فیلم کامل‌تر می‌شد.
سپس وی در مورد اثر گذاری بهتر فیلم امام رضا(ع)، گفت: از قسمت‌های مهم این فیلم، مناظرات امام با مسیحیان، یهودیان و مادیگراها است که اگر به صورت درست و کامل‌تر پخش می‌شد، اثر مطلوب‌تری در این فرقه‌ها می‌گذاشت.
وی با اشاره به خطرناک بودن فرقه صوفیه، گفت: در ایام رمضان، گاهی اوقات به جای تفسیر دعای سحر و دیگر ادعیه ماه مبارک از افرادی، مانند بایزید بسطامی و کرخی تعریف و تمجید می‌شود؛ در حالی که این افراد از فرقه صوفیه هستند.
این استاد عالی خارج فقه حوزه علمیه با اشاره به وجود ذوق‌های مختلفی که در میان طلاب وجود دارد، گفت: صدا و سیما باید از ذوق‌ و استعداد طلاب استفاده کند.
حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی در پایان افزود: فیلم‌هایی چون اصحاب کهف، بسیار خوب هستند و صدا و سیما باید بر اساس قرآن و روایات معصومین(ع)، چنین فیلم هایی را بسازد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

فرزند کمتر، یا زندگی بهتر؟ مسئله این است

خجالت نکش در نگاه اول فیلم تقابل‌هاست در یک زمینه طنز که مدام به مخاطب یادآور می‌شود چه جای خنده؟ فیلم را می‌توان در چند مضمونِ دوگانه بیان و نقد کرد. همان مضامین دوگانه‌ای که ساختار روایی فیلم را هم می‌سازند: دوگانه روستایی – شهری، دوگانه‌ی سپهر سیاسی - زندگی روزمره، دوگانه‌ی برنامه‌ریزی‌های سیاست اجتماعی و در نهایت دوگانه اراده – تقدیر که سکانس‌های انتهایی فیلم را شکل می‌دهد.
ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

ایستاده در غبار نگاهی به «لاتاری» اثر محمدحسین مهدویان

«لاتاری» فیلم موفقی است در جذب مخاطب عمومی سینمای ایران و البته فتح گیشه. فیلمی که توانسته جمیع جوانب امر را در حوزه جذابیت بخشی اینچنینی به خوبی و با فراست فراهم کند و به مقصود رسد. لاتاری فیلم مخاطب عام است.
عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

راجر ایبرت بزرگترین منتقد آمریکایی معتقد است کار فیلم، برانگیختن تفکر مخاطب است. فیلمی قابل اعتنا و نقد است که خواب آسوده را از مخاطب بستاند. قطعاً هر فیلمی نماینده انعکاس اندیشه در جامعه مقصد است. در حقیقت فیلم ها ارزش ها و حقایق فراموش شده جوامع را آشکار می سازند.
انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

انسان های هم عصر ما ; نگاهی به فیلم خرگیوش

خرگیوش اولین فیلم مانی باغبانی تجربه‌ای قابل قبول است اما کاستی‎های بسیاری در پردازش موضوع‌هایی دارد که سعی کرده است در فیلم به آنها بپردازد؛ مقوله‎هایی مثل بیماری رو به مرگ نزدیکان، تلاش‌های علمی یک نخبه جوان، ازدواج‎های پنهانی و مفهوم شادی.
بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

بازخوانی یک کمدی سیاسی ; نگاهی به فیلم مصادره

فیلم مصادره اولین ساخته مهران احمدی، بازیگر پر سابقه سینمای ایران، فیلمی کمدی است که تلاش می‎کند با تصویرگری برخی از معضلات فرهنگی جامعه از منظر متفاوتی به مقولاتی بپردازد که به طور جدی جامعه ایرانی معاصر را تهدید می‎کنند.

پر بازدیدترین ها

آشوبی برای هیچ

آشوبی برای هیچ

آشوب، هفتمین و آخرین فیلم کاظم راست گفتار روایت زندگی جوان شهرستانی‌ای است که رو به تهران می‌آورد تا شاید موفقیت را در تهران در آغوش کشد؛ داستانی که کمابیش در طول تاریخ معاصر بسیار تکرار شده است و همواره یکی از داستان‌های مکرر در بین سینماگران یا داستان‌نویسان ما بوده است.
پيش رو يا پشت سر؟

پيش رو يا پشت سر؟

تا همين يک دهه پيش شبکه‌هاي تلويزيوني مثل امروز گسترده نبود و انواع و اقسام برنامه‌ها و سريال‌ها توليد نمي‌شد، هميشه اين اعتراض و انتقاد وجود داشت که مضمون و داستان فيلم و سريال‌هاي تلويزيون تکراري است و از تنوع و تعدد برخوردار نيست...
ریشه شناسی یک ترس ; نقد فیلم خفگی

ریشه شناسی یک ترس ; نقد فیلم خفگی

«جیرانی» در آخرین ساختة خود با یک ملودرام جنایی ـ معمایی به پردة سینما بازگشته است . «خفگی» همانند دیگر آثار او نظیر «قرمز» و «پارک‌وی» به روابط روان‌پریشانه بین شخصیت‌ها می‌پردازد. فیلم هرچند از حیث محتوا و انتخاب موضوع شبیه دیگرآثار این فیلم‌ساز است و منطبق با ایدئولوژی اوست اما از حیث فرم و محتوا فیلمی متفاوت به‌شمار می‌آید.
عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

عشق امیر به نوشین ; یادداشتی بر فیلم لاتاری

راجر ایبرت بزرگترین منتقد آمریکایی معتقد است کار فیلم، برانگیختن تفکر مخاطب است. فیلمی قابل اعتنا و نقد است که خواب آسوده را از مخاطب بستاند. قطعاً هر فیلمی نماینده انعکاس اندیشه در جامعه مقصد است. در حقیقت فیلم ها ارزش ها و حقایق فراموش شده جوامع را آشکار می سازند.
جنایت بی مکافات ; نگاهی به فیلم پل خواب

جنایت بی مکافات ; نگاهی به فیلم پل خواب

در حین تماشای فیلم پل خواب، ساخته آقای براهنی، از برخی پلانها و نماهای دل انگیز و دقیق فیلم به ذوق آمدم.. بر حسب عادت گوشی همراهم، عنوان پل خواب را در گوگل جستجو کردم. چرا باید این فیلم با این نماهای درخشان و بازی های خوب چنین ناشناخته باشد. در همان اولین جستجو، مطلبی از ویکی پدیا آمد که اشاره می کرد این فیلم برداشتی آزاد از رمان جنایت و مکافات است.
Powered by TayaCMS