دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اردوی علمی و زیارتی بانوان طلبه کهنوج و کشگویه

No image
اردوی علمی و زیارتی بانوان طلبه کهنوج و کشگویه مدرسه علمیه کهنوج و کشگویه اردوی علمی و زیارتی را به مدت سه روز ویژه بانوان طلبه این مدرسه در قم برگزار می‌کنند.
خانم غروی نائینی، مدیر تربیتی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: مدرسه علمیه کهنوج و کشگویه اردوی علمی و زیارتی را به مدت سه روز ویژه بانوان طلبه این مدرسه در قم برگزار می‌کنند.
وی با بیان این اردوی از روز گذشته در اردوگاه حضرت فاطمه الزهرا(س) قم آغاز شده است، خاطر نشان کرد: این اردو تا روز دوشنبه، هفتم مرداد ماه با حضور 75 نفر از بانوان طلبه این دو مدرسه علمیه برگزار خواهد شد.
غروی با بیان این که در سال بیش از هزار نفر از بانوان طلبه از سراسر کشور برای شرکت در اردوهای علمی و زیارتی به شهر مقدس قم سفر می‌کنند، خاطر نشان کرد: بانوان طلبه هر سال در فصل تابستان برای بهره مندی هر چه بیشتر از طرح اوقات فراغت با برپایی اردوهای علمی و زیارتی در این اردوها شرکت می‌کنند.
وی تصریصح کرد: دیدار با علما، زیارت حرم حضرت معصومه(س)،‌ مسجد مقدس جمکران و همچنین بازدید از مراکز علمی مانند کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) را در برنامه‌های خود دارند.



منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

هلاکت مأمون عباسی

Powered by TayaCMS