دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه ها باید کم بشود، طبیعتا ماها از اینجا می رویم ، علی ای حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی کند.
ترک علاقه به دنیا
ترک علاقه به دنیا

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

علائق را باید کم بکنید، علاقه ها باید کم بشود، طبیعتا ماها از اینجا می رویم ، علی ای حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی کند. شما فرض کنید که علاقه داشته باشید به این کتابتان یا نداشته باشید، کتاب مال شما است از آن استفاده می کنید، علاقه داشته باشید به این خانه یا نداشته باشید، این خانه مال شماست استفاده هم می کنید، علاقه را کم کنید، علاقه را تا می توانید از بین ببرید.آنچه انسان را گرفتار می کند آن علاقه ای است که انسان دارد و آن هم مبدأش همان حب نفس است .حب مسند، حب ریاست دردی است که انسان را به هلاکت می رساند... ما خودمان را خیلی مهذب و صحیح (می دانیم ) و برای آن حب نفسی که داریم خودمان را یک آدم کامل می دانیم و همه دیگران را معیوب می دانیم و به عیبشان ایراد می گیریم . در آن شعر است که شعرش را نمی خواهیم ، بخوانم ، که یک آقایی به یک کذایی اشکال کرد. او گفت : من همه اینها که می گویی ، هستم اما تو آنطور که می نمایی هستی !؟[1].

    منبع :
  • تفسیر سوره حمد ،‌نوشته حضرت امام خمینی (ره)
    پی نوشت:
  • [1] - تفسیر سوره حمد، ص 50 و 51

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.

پر بازدیدترین ها

No image

هلاکت مأمون عباسی

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

لغو امتیاز توتون و تنباکو

No image

کودتای 28 مرداد

No image

معاویة بن ابی‌سفیان

Powered by TayaCMS