دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران؛ همکاری حوزه‌های علمیه برای احیای موقوفات کارگشاست

No image
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران؛ همکاری حوزه‌های علمیه برای احیای موقوفات کارگشاست
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران به نقش علما و روحانیان در احیای موقافات اشاره کرد و گفت: احیا و حفظ موقافات گسترش دین و حوزه‌ها را همراه دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت‌الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران، نوزدهم مهر، در جلسه ماهانه جامعه روحانیت شهرستان جویبار موقوفات را متعلق به ائمه اطهار(ع) دانست و خواستار همکاری حوزه‌های علمیه جهت احیای آن شد.
وی با تأکید بر همکاری عموم مردم برای احیای موقوفات، نقش علما و روحانیان را در این بخش، خطیر ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه علما و روحانیان استان مازندران تاکنون فعالیت‌های مناسبی را در این خصوص به انجام رساندند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران به پیشینه مذهبی مردم این استان اشاره کرد و بیان داشت: حضور بیشترین بقعه و اماکن متبرکه در مازندران نشان از ارادت و علاقه‌مندی مردم این استان به ائمه‌اطهار(ع) است.
حجت‌الاسلام سهرابی با تأکید بر این‌که علما و روحانیان باید در حفظ اعتقادات مردم نسبت به موقوفات تلاش کنند، تصریح کرد: مردم نباید اموال وقفی را اموال خود بدانند؛ بلکه باید از آن به صورت مطلوب و در راستای اهداف واقفان عمل کنند.
وی با بیان این‌که بقاع متبرکه و امامزادگان باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند، بیان داشت: حضور روحانیان در این اماکن متبرکه در پیشبرد اهداف فرهنگی کمک خواهد کرد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان این‌که هفتاد درصد موقوفات استان به نام امام حسین(ع) ثبت است، ادامه داد: مبلغان باید با حضور خود با اجرای برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و عزاداری‌ها وظیفه خود را نسبت به این موقوفه‌ها عمل کنند.
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

هلاکت مأمون عباسی

Powered by TayaCMS