دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر حافظ ابرو درباره علامه محمد فخر المحققین

No image
نظر حافظ ابرو درباره علامه محمد فخر المحققین دانشمندان شافعى به نام حافظ ابرو ـ نویسنده کتاب مجمع التواریخ ـ عبارتى را نقل کرده که حاوى نکاتى در مورد کمالات و فضائل فخرالمحققین است.

حافظ ابرو مى گوید:

«او هنگامى که با پدر خود خدمت سلطان محمّد خدا بنده ـ به مرکز حکومت وى در سلطانیه قزوین آمد ـ دانشمندى جوان، عالى مقام، با استعداد، نیکو اخلاق و پسندیده خصال بود.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.

پر بازدیدترین ها

No image

هلاکت مأمون عباسی

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

جنگ خیبر

No image

لغو امتیاز توتون و تنباکو

Powered by TayaCMS