دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر میرزا حسن زنوزى خویى درباره علی اربلی

No image
نظر میرزا حسن زنوزى خویى درباره علی اربلی

میرزا حسن زنوزى خویى نویسنده «ریاض الجنّة»:

اربلى در اوائل به مقام وزارت روى آورد. وى شخصى صاحب شوکت و عظمت و از اقتدار سیاسى و مالى برخوردار بود امّا بعداً از مناصب سیاسى و حکومتى فاصله گرفت و به تألیف و تصنیف و عبادت و ریاضت پرداخت. ملاّ عبدالرحمن جامى به خاطر آن که او وزارت را ترک کرده بود قصیده اى فارسى درباره اش سروده است.([20])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.

پر بازدیدترین ها

No image

هلاکت مأمون عباسی

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

جنگ خیبر

No image

لغو امتیاز توتون و تنباکو

Powered by TayaCMS