دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گریه شیر

No image
گریه شیر

جناب شیخ محمدحسن مولوى از عالم بزرگوار حاج سید محمد رضوى کشمیرى فرزند آقا سید مرتضى کشمیرى چنین نقل کرده است:

«در کشمیر، کوهى است که در دامنه آن حسینیه‌اى قرار دارد. ساختمان حسینیه طورى است که از بیرون آن مى‌توان داخل را مشاهده کرد. جهت روشنایى، در پشت بام حسینیه پنجره‌اى گذاشته‌اند. هر سال در روز عاشورا، جمعى از شیعیان در آنجا جمع شده و مراسم عزاى سالار شهیدان‌علیه السلام را برگزار مى‌کنند. شیرى در آن نزدیکى‌ها زندگى مى‌کند که هر سال در شب اوّل محرّم، از بیشه‌اش بیرون مى‌آید و خودش را در پشت بام حسینیه رسانده، سرش را از آن روزنه داخل مى‌کند و به عزاداران مى‌نگرد و قطرات اشک از چشمانش جارى مى‌شود. و بعد از مجلس، راهش را مى‌گیرد و به بیشه‌اش بر مى‌گردد. این برنامه تا شب عاشورا به همین کیفیت، ادامه مى‌یابد. به همین دلیل، در این قریه، هیچگاه اوّل محرم اشتباه نمى‌شود و با آمدن آن حیوان، همه مى‌فهمند که شب اول محرم فرا رسیده است.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

لغو امتیاز توتون و تنباکو

No image

آیت الله سید صدرالدین صدر

Powered by TayaCMS