دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتابهای ماه ادبیات و فلسفه از اول شروع کردند

No image
کتابهای ماه ادبیات و فلسفه از اول شروع کردند نشریات کتاب ماه ادبیات و فلسفه به صورت مستقل از یکدیگر فعالیت خود را زیرنظر خانه کتاب وزارت ارشاد آغاز کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، نشریه کتاب ماه فلسفه به صاحب امتیازی خانه کتاب و با سردبیری علی اوجبی فعالیت خود را از سر گرفته است.

این شماره که با پرونده "طه عبدالرحمان، فیلسوف ناساز مغربی" همراه است، مطالبی از غلامحسین ابراهیمی دینانی، ضیاء شهابی، مجید مرادی، عبدالله صلواتی، محمدسعید عالی نژاد، مجید فلاح پور و سیاوش جمادی را در خود گنجانده است.
"احیای عقل دینی؛ گزارشی از اندیشه های فلسفی طه عبدالحمان"، "از دنباله روی فیلسوف نمایانه تا نوآوری فیلسوفانه"، "کتاب آبی"، "سهروردی مفسر آیات نور"، "طرح، روش و مضامین هستی و زمان"، "جمال حسن و نظام احسن" و... از مطالب این شماره است.
کتاب ماه فلسفه بعد از کش و قوسهای صورت گرفته درنهایت به صورت مستقل از ادبیات تهیه می شود. این نشریه که همچون سایر کتابهای ماه خانه کتاب زیرنظر معاونت فرهنگی وزارت ارشاد منتشر می شود، شماره نخست خود را مهرماه 86 اعلام کرده است. این مجله در 90 صفحه با بهای هزار تومان وارد بازار نشریات شده است.
در چهارمین شماره ماهنامه کتاب ماه ادبیات نیز که متعلق به مردادماه است، گفتگویی با محمدعلی اسلامی ندوشن درباره "جایگاه زبان و ادبیات ایران در جهان معاصر"، "ادبیات فارسی در دانشگاه؛ تنگناها و چاره جویی ها"، "ادبیات سیاسی عصر مشروطه"، "متناقض نما در غزلیات حافظ"، "نگاهی به مقابله و تصحیح منطق الطیر عطار نیشابوری" و... به چشم می خورد.

نویسندگان و کوشندگان این شماره را مریم غفاری جاهد، علی بخشی، فاطمه کوپا، نرگس رضایی، بهمن خلیفه، فرشید ورزیله، فاطمه ستاری و... تشکیل می دهند.
کتاب ماه ادبیات در 114 صفحه و با بهای هزار تومان به سردبیری دکتر احمد خاتمی منتشر شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

No image

زاهدی پیکارگر

یک روحانی با صفای خالصی بود که من گمان می کنم مهمترین حسن ایشان که مرحوم شهید دکتر بهشتی راهم به ایشان علاقمند کرده بود همین صداقت وصافی وصفای این مرد بود.
Powered by TayaCMS