دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتابهای ماه ادبیات و فلسفه از اول شروع کردند

No image
کتابهای ماه ادبیات و فلسفه از اول شروع کردند نشریات کتاب ماه ادبیات و فلسفه به صورت مستقل از یکدیگر فعالیت خود را زیرنظر خانه کتاب وزارت ارشاد آغاز کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، نشریه کتاب ماه فلسفه به صاحب امتیازی خانه کتاب و با سردبیری علی اوجبی فعالیت خود را از سر گرفته است.

این شماره که با پرونده "طه عبدالرحمان، فیلسوف ناساز مغربی" همراه است، مطالبی از غلامحسین ابراهیمی دینانی، ضیاء شهابی، مجید مرادی، عبدالله صلواتی، محمدسعید عالی نژاد، مجید فلاح پور و سیاوش جمادی را در خود گنجانده است.
"احیای عقل دینی؛ گزارشی از اندیشه های فلسفی طه عبدالحمان"، "از دنباله روی فیلسوف نمایانه تا نوآوری فیلسوفانه"، "کتاب آبی"، "سهروردی مفسر آیات نور"، "طرح، روش و مضامین هستی و زمان"، "جمال حسن و نظام احسن" و... از مطالب این شماره است.
کتاب ماه فلسفه بعد از کش و قوسهای صورت گرفته درنهایت به صورت مستقل از ادبیات تهیه می شود. این نشریه که همچون سایر کتابهای ماه خانه کتاب زیرنظر معاونت فرهنگی وزارت ارشاد منتشر می شود، شماره نخست خود را مهرماه 86 اعلام کرده است. این مجله در 90 صفحه با بهای هزار تومان وارد بازار نشریات شده است.
در چهارمین شماره ماهنامه کتاب ماه ادبیات نیز که متعلق به مردادماه است، گفتگویی با محمدعلی اسلامی ندوشن درباره "جایگاه زبان و ادبیات ایران در جهان معاصر"، "ادبیات فارسی در دانشگاه؛ تنگناها و چاره جویی ها"، "ادبیات سیاسی عصر مشروطه"، "متناقض نما در غزلیات حافظ"، "نگاهی به مقابله و تصحیح منطق الطیر عطار نیشابوری" و... به چشم می خورد.

نویسندگان و کوشندگان این شماره را مریم غفاری جاهد، علی بخشی، فاطمه کوپا، نرگس رضایی، بهمن خلیفه، فرشید ورزیله، فاطمه ستاری و... تشکیل می دهند.
کتاب ماه ادبیات در 114 صفحه و با بهای هزار تومان به سردبیری دکتر احمد خاتمی منتشر شده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS