دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برای طرح مباحث پژوهشی درباره امام (ره) در دانشگاه‌ها

No image
برای طرح مباحث پژوهشی درباره امام (ره) در دانشگاه‌ها درخواست سیدحسن خمینی جهت تشکیل کمیسیون مشترک برای طرح مباحث پژوهشی درباره امام (ره) در دانشگاه‌ها

حجت الاسلام سید حسن خمینی پیشنهاد داد کمیسیونی مشترک با موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) برای طرح مباحث پژوهشی درباره امام در دانشگاهها تشکیل شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، نوه امام خمینی (ره) در دیدار با دبیر و تنی چند از روسای کمیسیون ها و اعضای دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطر نشان کرد: برای طرح مباحث عمیق آموزشی و پژوهشی خصوصا در مورد شخصیت‌هایی مثل امام خمینی (ره) نباید شتاب زده عمل کرد بلکه باید برای انجام یک فعالیت منطقی در این رابطه، بستر سازی مناسبی صورت گیرد.
نوه بنیانگذار انقلاب یادآور شد: اشکال مباحث پژوهشی این‌است‌که تا کیفیت به کمیت تبدیل نشود توانایی مقایسه نیز وجود نخواهد داشت چرا که شاکله دنیای جدید تبدیل کیفیات و به کمیات است اما مهم این است که تبدیل کیف به کم خصوصا در علوم انسانی با چه معیارهایی انجام شود که به آن ضربه نزند.
آیت الله سید محمد موسوی بجنوری مدیر گروه فقه پژوهشکده امام خمینی (ره) وانقلاب اسلامی نیز در این دیدار اظهار داشت: ما از شورای عالی انقلاب فرهنگی امید داریم که تدبیری اتخاذ کند تا از کتاب‌ها و نظریات امام خمینی (ره)، مبانی نظری ایشان را در علوم انسانی استخراج کند تا مقام علمی ایشان بیش از پیش مشخص شود و در نگاه نسل جوان شخصیت علمی امام ذوب در شخصیت انقلابی ایشان نشود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

‌فنون متابعت و رفتارسازی 2

در این بخش ‌فنون متابعت و رفتارسازی در راستای آموزش کلاسداری مطرح شده است.
No image

‌فنون متابعت و رفتارسازی 1

در این بخش ‌فنون متابعت و رفتارسازی در راستای آموزش کلاسداری مطرح شده است.
No image

واجب و حرام

در این متن به بیان واجب و حرام با موضوع آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

مسابقات عملى (میان پرده ‏ها)

در این بخش به مسابقات عملى (میان پرده‏ ها) در آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

رفع خستگى در اجرای برنامه برای نوجوانان و جوانان

در این بخش به موضوع "رفع خستگى" در آموزش کلاسداری پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

مسابقات عملى (میان پرده ‏ها)

در این بخش به مسابقات عملى (میان پرده‏ ها) در آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

شیوه‏ هاى نوین بیان احکام

در این بخش به شیوه‏ هاى نوین بیان احکام در جهت آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

شرح فنون عنصر نشاط و مثال عملی ساختن سخنرانی با فنون

در این بخش "شرح فنون عنصر نشاط و مثال عملی ساختن سخنرانی با فنون" در موضوع آموزش کلاسداری بیان شده است.
No image

‌فنون متابعت و رفتارسازی 1

در این بخش ‌فنون متابعت و رفتارسازی در راستای آموزش کلاسداری مطرح شده است.
Powered by TayaCMS