دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه پردازی‌ها

No image
بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه پردازی‌ها پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه‌پردازی‌ها را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه پردازی به قلم مصطفی ملکوتیان در هشت فصل می‌کوشد با برطرف کردن تعارض‌های آثار موجود و همچنین پرکردن خلأ معرفی انقلاب، راهی برای شناخت دقیق‌تر وعلمی‌تر پدیده انقلاب اسلامی ارایه دهد.
عنوان فصل اول این کتاب مقدمه‌ای بر آسیب‌شناسی دیدگاه‌های نویسندگان غربی و غرب‌‌محور درباره علل وقوع انقلاب اسلامی است که علت یا علل عمده غافل‌گیری غرب و همچنین سازمان‌های اطلاعاتی مرتبط با غرب را بررسی می کنند و نیز به بررسی پیش‌بینی نکردن انقلاب در ایران توسط کشورهای غربی می‌پردازد.
فصل دوم کتاب با عنوان بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهرنظریه‌پردازی‌ها، دیدگاه‌ها و نوشته‌های فرهنگی درباره انقلاب را بیان می‌کند و دیدگاه‌های غربی را در این مورد بر می‌شمرد که به عوامل فرهنگی و نقش آنها در انقلاب اسلامی توجه دارند.
دیدگاه‌ها و نوشته‌های جامعه‌‌شناختی عنوان فصل سوم این کتاب است که نویسنده در این فصل آثار جامعه شناختی در سه گرایش نوشته‌های مبتنی بر نظریه کارکردی، ساختاری چالمرز جانسون، نوشته‌های مبتنی بر نظریه کاریزما و نوشته‌های مبتنی بر توضیح نقش و رابطه گروه‌های اجتماعی با سیاست قبل وهنگام وقوع انقلاب را بررسی می‌کند.
دیدگاه‌ها ونوشته‌های روان‌شناختی، دیدگاه‌ها و نوشته‌های اقتصادی، دیدگاه‌ها و نوشته‌های سیاسی، نوشته‌های ترکیبی و سایر نوشته‌ها از عناوین فصل‌های بعدی این پژوهش است که هر کدام در شاخه مربوط به خود پدیده بزرگ انقلاب اسلامی را معرفی می‌کند و دیدگاه‌های موجود را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.
در بخشی از کتاب آمده است: «واژه انقلاب تاکنون با کاربردهای گوناگونی مانند انقلاب صنعتی، انقلاب سبز، انقلاب ارتباطات، انقلاب سیاسی، اجتماعی و غیره همراه بوده است که در این جا، ما با انقلاب‌های مرتبط با جوامع انسانی مواجهیم و انقلاب پدیده‌ای است دارای قدمت تاریخی یا به گونه‌ای که وقوع پیدایی آن در تاریخ کشورها و تمدن‌های باستانی، واضح و آشکار است.»
کتاب بازخوانی علل وقوع انقلاب اسلامی در سپهر نظریه پردازی به قلم مصطفی ملکوتیان در 272 صفحه و با قیمت 3000 تومان سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند جهت تهیه این کتاب با شماره تلفن های88503341 و 88730446 با پیش شماره 0251 تماس بگیرند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)1

جت الإسلام دکتر محمد هادی امینی، فرزند برومند مرحوم آیت الله علامه امینی صاحب کتاب نفیس «الغدیر» نقل کردند:در سال 1349 هـ ش پس از وفات مرحوم پدرم علامه امینی، به خاطر تألیف و نشر کتابی به نام «قهرمان فخر» که در آن مطالبی بر ضد حزب بعث درج شده بود؛ دولت عراق تصمیم به جلب و محاکمه من گرفت.لذا مجبور به ترک نجف اشرف و عازم ایران شدم و در تهران اقامت گزیدم.
No image

احکام بلوغ دختران

No image

شیوه‏ هاى نوین بیان احکام

در این بخش به شیوه‏ هاى نوین بیان احکام در جهت آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS