دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

توقیف کتاب شیعی و جنجال بر سر تدریس شیعه در الازهر

No image
توقیف کتاب شیعی و جنجال بر سر تدریس شیعه در الازهر به گزارش شیعه نیوز به نقل از جهان ، در پی پیشنهاد شیخ الازهر مبنی بر لزوم تحصیل دانشجویان شیعه در دانشگاه الازهر، «علی لبن» یکی از نمایندگان پارلمان مصر رسما از پارلمان مصر خواست اقدامی سریع جهت جلوگیری از این امر بکار بندند.
این نماینده مصری با اشاره به پیشنهاد شیخ الازهر در این باره گفت: پیشنهاد شیخ الازهر پیشنهادی خود سرانه و بدون مشورت با مجمع پژوهش‌های اسلامی ارائه شده است.
وی همچنین ادعا کرد: تحصیل دانشجویان شیعه در دانشگاه الازهر و همچنین تدریس مذهب شیعه در این دانشگاه، از هم گسیختگی مذهبی و ایجاد فتنه میان مذاهب را به همراه خواهد داشت؛ چرا که این امر ناخود آگاه موجب مقایسه مذاهب توسط دانشجویان غیر شیعه می شود.
لبن در ادامه تصریح کرد: دانشجویان الازهر به آموزش کلیه مذاهب از جمله مذهب شیعه در یک واحد دانشگاهی می پردازند و لازم نیست برای تدریس این مذهب رشته جداگانه ای راه اندازی شود.
وی همچنین گفت: پیشنهاد شیخ الازهر، پیشنهادی خودسرانه و مخالف قانون مصر و این دانشگاه است.
یادآور می‌شود پیش از این پیشنهاد، بسیاری از عراقیان شیعه که به مصر پناهنده شده‌اند با مخالفت شدید دولت مصر برای ساخت حسینیه روبرو شدند.
در این راستا مجمع پژوهش‌های اسلامی مصر بسیاری از کتب و مجلات شیعیان از جمله کتاب احمد راسم النفیس را مصادره کرد.
کتاب مذکور به چگونگی شیعه شدن احمد راسم النفیس عالم سنی که به تشیع گرویده است، می پردازد.
منبع خبر:
سایت خبری شیعه نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

شیوه‏ هاى نوین بیان احکام

در این بخش به شیوه‏ هاى نوین بیان احکام در جهت آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)1

جت الإسلام دکتر محمد هادی امینی، فرزند برومند مرحوم آیت الله علامه امینی صاحب کتاب نفیس «الغدیر» نقل کردند:در سال 1349 هـ ش پس از وفات مرحوم پدرم علامه امینی، به خاطر تألیف و نشر کتابی به نام «قهرمان فخر» که در آن مطالبی بر ضد حزب بعث درج شده بود؛ دولت عراق تصمیم به جلب و محاکمه من گرفت.لذا مجبور به ترک نجف اشرف و عازم ایران شدم و در تهران اقامت گزیدم.
No image

آشنایی با شخصیت شیخ فضل الله نوری (رضوان الله علیه)

راساس اظهار نظر نويسندگان، چنانچه شيخ فضل الله مدتي كوتاه در عتبات درنگ مي كرد، احتمال مرجعيت عامه اش بعد از ميرزاي شيرازي زياد بود، اما آنچه باعث شد وي از سوي ميرزاي شيرازي براي كسب اطلاع دقيق از اوضاع ايران، ترك عتبات كند، اوضاع نگران كننده ايران در اين دوره بود.
Powered by TayaCMS