دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز
حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز

حل معمای چگونگی تشخیص اصوات در مغز توسط محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا

محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا توانست با انجام تحقیقات گسترده در عرصه مطالعات مغزی از راز چگونگی تشخیص اشیاء در فضا از سوی مغز هنگامی که تنها صدایی از آنها شنیده می شود پرده بردارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سالهای طولانی است که دانشمندان به دنبال ارایه توضیحی در این خصوص بوده اند که چگونه افراد می توانند گفتگویی را در فضایی شلوغ و پرتراکم حتی زمانی که چندین گفتگوی مختل کننده دیگر نیز در جریان است درک کنند؟ اما اکنون به نظر می رسد دستاورد بی سابقه کوروش صابری استادیار علوم شناختی دانشگاه کالیفرنیا در اروین پاسخی بر این معما باشد.

این محقق ایرانی با استفاده از تکنیک MRI کاربردی توانسته است به این درک روشن برسد که چگونه مغز می تواند اشیاء مختلف را در فضا تشخیص دهد هنگامی که شخص آنها را شنیده و لزوما نمی بیند.

کوروش صابری -

محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیا در اروین

کوروش صابری و تیم تحقیقاتی اش در آزمایشگاه "کوروش صابری" در دانشگاه کالیفرنیا در اروین تلاش کرده اند تا موضوعات انسانی را در معرض صداهای مختلف قرار دهند.

به گزارش مهر، گاهی اوقات این صداها از مکان های مختلفی در نزدیکی موضوع مورد نظر منتشر شده و با صداهای دیگری در راه رسیدن به گوش و مغز ترکیب می شوند اما مغز به راحتی صدای اصلی را تشخیص می دهد.

صابری و تیم تحقیقاتی همراهش نخستین محققانی در جهان هستند که از صداهای تفکیک شده مجازی-واقعی در یک محیط MRI کاربردی برای بازتولید آزمون های صوتی طبیعی با هدف مطالعه عملکرد مغز استفاده می کنند

به گزارش مهر ، نتیجه دوم آناست که به نظر می رسد اطلاعات شنیداری فضایی در منطقه عصبی پردازش می شوند که Planum Temporale نام دارد. این پردازش به شیوه ای صورت می گیرد که می تواند تفکیک سازی منابع چندگانه صوتی را تسهیل کند.

صابری و تیم تحقیقاتی همراهش نخستین محققانی در جهان هستند که از صداهای تفکیک شده مجازی-واقعی در یک محیط MRI کاربردی برای بازتولید آزمون های صوتی طبیعی با هدف مطالعه عملکرد مغز استفاده می کنند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)10

زمانی که آقای مجتهدی در قم بسر می بردند، دهه اول ماه محرم در منزلشان مراسم سوگواری و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) برپا بود، یک روز عاشورا که در خدمتشان بودیم و بیرون اتاق در حیاط، مراسم عزاداری برقرار بود، یکمرتبه حالشان دگرگون شد و شروع به بیان صحنه ای از روز عاشورا نمودند و به طوری آن را مجسم کردند که هر روز عاشورا آن صحنه در نظرم آمده و هرگز آن را فراموش نمی کنم.
No image

احکام بلوغ دختران

No image

شیوه‏ هاى نوین بیان احکام

در این بخش به شیوه‏ هاى نوین بیان احکام در جهت آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS