دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رییس سازمان بازرسی کل کشور؛ نیازمند شناسایی دقیق‌تر امام زمان(عج) هستیم

No image
رییس سازمان بازرسی کل کشور؛ نیازمند شناسایی دقیق‌تر امام زمان(عج) هستیم
رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: ما نیازمند شناسایی دقیق‌تر و بیشتر امام زمان(عج) هستیم.
به گزارش خبرنگار حقوقی ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی طی سخنانی در همایش مصلح کل در اندیشه الهی که عصر پنج شنبه در حسینیه هدایت تهران برگزار شد، با بیان این مطلب تصریح کرد: حضرت ولی عصر(عج) رمز هستی و حیات است و جاودانگی بقایای آفرینش به یمن برکت وجود اوست. از آنجا که ما طالب جاودانگی و حیات طیبه هستیم باید پیوندی معنادار، شفاف و عمیق با این رمز هستی برقرار کنیم که این امر نیازمند معرفت بسیار دقیق، ظریف و خالی از شائبه و گرد و غبار و حواشی است.
وی با بیان این‌که باید با لباس طهارت و پاکی، حقیقت وجودی حضرت را دریابیم، افزود: لازم است که این حقیقت در درونمان مستقر شود تا آن پیوند لازم با امام زمان(عج) به وجود آید.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: انتظار منجی در تمام مکاتب اعم از الهی و بشری و در ادیان باستان وجود داشته و با فطرت انسان سازگار است زیرا انسان خسته از ناکامی‌ها، شکست‌ها، عوارض طبیعی و غیر طبیعی و نگران از فرجام و آینده خود، همواره خواهان رسیدن به پیروزی بوده و این پیروزی جز با ظهور منجی محقق نمی‌شود.
پورمحمدی نمود انتظار منجی را در مکاتب گوناگون، متفاوت دانست و اظهار کرد: مدینه فاضله مطرح شده در مکاتب مختلف، تصویری از یک زندگی مطلوب، کامل و خالی از فقر، فساد و تباهی است که در چنین جامعه‌ای عدالت و حقیقت حاکمیت دارد و تمام انسان‌ها منتظر این آرمان شهر هستند.
وی انسان کامل را در راس مدینه فاضله دانست و ادامه داد: در ادیان آسمانی منجی یک ابر انسان و موجود برتر است که پیرایه‌های مادی دامن زندگی او را آلوده نکرده است.
پورمحمدی در ادامه سخنان خود به بررسی ظهور منجی در اندیشه ادیان الهی پرداخت و خاطرنشان کرد: در این اندیشه منجی بشریت پس از مبارزه به حکومت عادلانه می‌پردازد و رفاه، امنیت و آسایش را در زمین مستقر می‌کند و سپس در جهت گسترش ارزش‌های اخلاقی در جامعه گام برمی‌دارد.
وی با بیان این‌که منجی آخر الزمان برای حاکم کردن ارزش‌ها، ظهور می‌کند، گفت: آنچه حضرت مهدی(عج) در زمان ظهور انجام می‌دهد همان آرمان‌ها و اهدافی است که نبی مکرم اسلام در جامعه زمان خود دنبال می‌کردند و زمانی این اهداف در جوامع امروزی محقق می‌شود که حاکم جامعه عادل باشد.
پورمحمدی با تاکید بر لزوم پرهیز از وارد کردن مسائل خرافی در فرهنگ انتظار و مهدویت، اظهار کرد: ارتباط مستقیم با ولی عصر(عج) از خصوصیات حزب الله است انتظار و فرهنگ آن موجب مدیریت جریان زندگی شده و آن را با آسمان پیوند می‌زند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پایان افزود: اسلام از ما خواسته که به یک زندگی عادلانه، مرفه، شرافتمندانه و آگاهانه پایبند باشیم لذا در این راستا موظف به مبارزه آگاهانه و عدم اجازه ورود خرافات و انحرافات در فرهنگ انتظار هستیم.
 
منبع:  www.isna.ir 
 
Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

صیانت از دیانت در سیره و اندیشه امام خمینی (ره)

در این بخش به موضوع "صیانت از دیانت در سیره و اندیشه امام خمینی (ره)" در راستای بیان سیره تبلیغی علماء وارسته پرداخته شده است.
No image

شيخ جعفر مجتهدي (ره) 9

روزی در فصل زمستان هنگام خروج از منزل از شدت سرما دو عبا بر دوش انداختم در بین راه به سیدی از دوستان برخورد نموده و پس از اینکه مقداری از مسیر را با ایشان طی کردم متوجه شدم که از سرما بخود می لرزد، فوراً یکی از آن دو عبا را که بر دوشم بود و تازه تهیه کرده بودم به ایشان دادم.
No image

احکام بلوغ دختران

Powered by TayaCMS