دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مراحل پایانی تحقیق کتاب کافی در گروه احیا و تصحیح پژوهشکده علوم حدیث

No image
مراحل پایانی تحقیق کتاب کافی در گروه احیا و تصحیح پژوهشکده علوم حدیث محمد حسین درایتی، مدیر گروه احیا و تصحیح پژوهشکده علوم حدیث در قم گفت: کار تحقیق کتاب اصول کافی در مراحل پایانی قرار دارد.
وی تحقیق اصول کافی و تصحیح شروح و حواشی آن را در حال حاضر از محورهای اصلی پژوهش‌های گروه احیا و تصحیح این پژوهشکده عنوان کرد و اظهار داشت: شناسایی نسخه‌های خطی و اولویت‌بندی‌ آنها، مقابله با هشت تا دوازده نسخه خطی، مشابه یابی و جستجوی احادیث کافی در دیگر مصادر روایی مهم شیعه و مقابله با آنها، تصحیح و تحقیق اسناد کافی، تصحیح و استوارسازی متن روایات کافی، ترجمه لغات، شرح‌های توضیحی و رفع اجمال از متن، یکسان سازی پانوشت‌ها، اعراب‌گذاری کامل روایات، ویرایش و نشانه‌گذاری روایات و کنترل نهایی از مراحل احیا و تصحیح این کتاب ارزشمند است.
درایتی از برنامه زمان‌بندی چاپ کتاب‌های کنگره بین‌المللی مرحوم کلینی خبر داد و درباره عناوین، شروح و حواشی کتاب کافی افزود: الشافی فی شرح الکافی، المولی خلیل بن الغازی القزوینی، صافی در شرح کافی، مولا خلیل بن غازی قزوینی، الحاشیه علی اصول الکافی، المولی محمد امین الاسترابادی، الکشف الوافی فی شرح اصول الکافی، محمد هادی بن محمد معین الدین شیرازی، الهدایا لشیعه ائمه الهدی، شرف الدین محمد بن محمدرضا مجذوب تبریزی، الذریعه الی حافظ الشریعه، رفیع الدین محمد بن محمد مؤمن الجیلانی، تحفه الولیا، محمد علی بن محمد حسن فاضل نحوی اردکانی، شرح فروع الکافی، محمد هادی بن محمد صالح المازندرانی، البضاعه المزجاه، محمد حسین بن قاریاغدی، شرح روضه الکافی، محمد حسین بن یحیی النوری، منهج الیقین، سید علاء الدین محمد بن امیرشاه ابوتراب از جمله این شروح است.
گفتنی است کنگره ثقه الاسلام کلینی، بهار سال 87 به صورت بین‌المللی در ایران برگزار خواهد شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

صیانت از دیانت در سیره و اندیشه امام خمینی (ره)

در این بخش به موضوع "صیانت از دیانت در سیره و اندیشه امام خمینی (ره)" در راستای بیان سیره تبلیغی علماء وارسته پرداخته شده است.
No image

شيخ جعفر مجتهدي (ره) 9

روزی در فصل زمستان هنگام خروج از منزل از شدت سرما دو عبا بر دوش انداختم در بین راه به سیدی از دوستان برخورد نموده و پس از اینکه مقداری از مسیر را با ایشان طی کردم متوجه شدم که از سرما بخود می لرزد، فوراً یکی از آن دو عبا را که بر دوشم بود و تازه تهیه کرده بودم به ایشان دادم.
No image

احکام بلوغ دختران

Powered by TayaCMS