دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر سید محمّد مهدى اصفهانى درباره آیت الله علی ضیاء عراقی

No image
نظر سید محمّد مهدى اصفهانى درباره آیت الله علی ضیاء عراقی

سید محمّد مهدى اصفهانى که از شاگردان آقا ضیاء بود، در کتاب «احسن الودیعه»، در توصیف استادش مى نویسد:

«آقا ضیاء الدین عراقى «دام البارى برکاته» خداوند برکات وجود او را مدام، زمانه را به وجود شریف او منور فرماید، از اعاظم مراجع امامیه و بزرگترین فقها و مدرسین علوم دینیه مى باشند. بیش از 150 نفر از طلاب علوم و محصلین عرب و عجم از دانشجویان فقه و اصول در محضر شریفش حاضر مى شوند و از لطائف بیان و فصاحت زبان وجودت تقریر و حسن تحریر وى استفاده مى کنند و خود صاحب عنوان هم به همین مزایا بر دیگر اکفاء خود برترى جسته و با جمع متشتتّات علوم در بین فحول علماى وقت رتبه برترى را حائز گردیده اند.

او شخصى است مبرّز در علوم عقلیه و مفاهیم آن، دنیا را یکسره پشت پا انداخته و خداى را در جمیع احوال ناظر دانسته و جز در راه معبود یکتا قدمى برنداشتند. خلاصه، آن عالم ربّانى و پیشواى اهل زمان خود یکتا سوار میدان جمله «شَهِدَ بفضله الموافقِ و المخالف» مى باشد.»([10])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

صیانت از دیانت در سیره و اندیشه امام خمینی (ره)

در این بخش به موضوع "صیانت از دیانت در سیره و اندیشه امام خمینی (ره)" در راستای بیان سیره تبلیغی علماء وارسته پرداخته شده است.
No image

شيخ جعفر مجتهدي (ره) 9

روزی در فصل زمستان هنگام خروج از منزل از شدت سرما دو عبا بر دوش انداختم در بین راه به سیدی از دوستان برخورد نموده و پس از اینکه مقداری از مسیر را با ایشان طی کردم متوجه شدم که از سرما بخود می لرزد، فوراً یکی از آن دو عبا را که بر دوشم بود و تازه تهیه کرده بودم به ایشان دادم.
No image

احکام بلوغ دختران

Powered by TayaCMS