دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رتبه بندی تبلیغی روحانیون مستقر سراسر کشور

No image
رتبه بندی تبلیغی روحانیون مستقر سراسر کشور رتبه بندی تبلیغی روحانیون مستقر سراسر کشور / هفتصد درصد رشد در آموزش غیر حضوری روحانیون مستقر
________________________________________
رسا، سرویس شهرستان‌ها ـ مدیر کل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی کشور در دومین گردهمایی روحانیون مستقر شش منطقه کشور در ساری گفت: حضور روحانیون مستقر در آموزش های غیر حضوری هفت برابر می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام غلامحسن رقیمی، مدیر کل امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی کشور، در دومین گردهمایی دو روزه منطقه‌ای و آموزشی توجیهی روحانیان مستقر سراسر کشور، که 27 آبان‌ماه، در مجتمع فرهنگی ـ تفریحی نیروی انتظامی ساری برگزار شد، افزایش سطح عملی و آموزشی روحانیان مستقر را از مهم‌ترین برنامه‌های این سازمان عنوان کرد و افزود: برگزاری برنامه‌های آموزشی برای ارتقای سطح علمی روحانیان مستقر در دستور کار این سازمان قرار دارد.
وی با بیان این‌که این گردهمایی در پنج منطقه کشور برگزار می‌شود و حدود سیصد روحانی مستقر درکارگاه‌های تخصصی در ساری شرکت خواهند کرد، از هفت برابر شدن حضور روحانیان مستقر در آموزش غیر حضوری خبر داد.
مدیر کل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی کشور فعالیت‌های تبلیغی، مسائل سیاسی و ویژه روز، ارتقای سطح علمی روحانیان مستقر و تحلیل‌های فرهنگی را از مهم‌ترین مباحثی عنوان کرد که در این گردهمایی دو روزه مطرح خواهد شد.
حجت الاسلام رقیمی در ادامه با اشاره به وجود برخی فرقه‌های انحرافی درکشور و تلاش دشمنان برای تقویت آن‌ها خاطرنشان کرد: افزایش سطح مطالعاتی و پژوهشی روحانیان مستقر می‌تواند در نابودی این فرقه‌های انحرافی مؤثر باشد.
وی با بیان این‌که از سال گذشته تاکنون طرح توسعه‌ای را برای روحانیان مستقر در دستور کار داریم، گفت: در این طرح روحانیان مستقری که از تجربیات علمی بیشتری برخوردار باشند، از لحاظ تبلیغی رتبه بندی خواهند شد.
مدیر کل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: در طرح رتبه بندی تبلیغی، خدمات بیشتری به روحانیان مستقر تعلق خواهد گرفت.
حجت الاسلام رقیمی از اجرای طرح آموزش شش مرحله‌ای برای مبلغان در استان‌ها در راستای طرح توسعه‌ای خبر داد و گفت: در این گردهمایی دو روزه یکی از مراحل آزمون برای رتبه بندی تبلیغی روحانیان مستقر برگزار خواهد شد.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان مازندران نیز در این گردهمایی با اشاره به استقبال کم نظیر مردم از روحانیان مستقر در استان مازندران گفت: استقبال مردم در ماه مبارک رمضان از این روحانیان در استان بیست درصد افزایش داشته است.
حجت الاسلام ناصر شکریان با بیان این‌که افزایش استقبال مردم از روحانیان وظیفه آن‌ها را در برابر مردم سنگین‌تر خواهد کرد، افزود: دفاع از اسلام، قرآن و تشیع در هر مکان و زمانی به روحانیان سپرده شده است.
وی با تأکید بر افزایش سطح مطالعه و پژوهش در میان روحانیان خاطرنشان کرد: روحانیان مستقر باید انجام برنامه‌های تحقیقی و پژوهشی را در دستور کار خود قرار دهند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

‌فنون متابعت و رفتارسازی 2

در این بخش ‌فنون متابعت و رفتارسازی در راستای آموزش کلاسداری مطرح شده است.
No image

‌فنون متابعت و رفتارسازی 1

در این بخش ‌فنون متابعت و رفتارسازی در راستای آموزش کلاسداری مطرح شده است.
No image

واجب و حرام

در این متن به بیان واجب و حرام با موضوع آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

مسابقات عملى (میان پرده ‏ها)

در این بخش به مسابقات عملى (میان پرده‏ ها) در آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

رفع خستگى در اجرای برنامه برای نوجوانان و جوانان

در این بخش به موضوع "رفع خستگى" در آموزش کلاسداری پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

مسابقات عملى (میان پرده ‏ها)

در این بخش به مسابقات عملى (میان پرده‏ ها) در آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

شیوه‏ هاى نوین بیان احکام

در این بخش به شیوه‏ هاى نوین بیان احکام در جهت آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

شرح فنون عنصر نشاط و مثال عملی ساختن سخنرانی با فنون

در این بخش "شرح فنون عنصر نشاط و مثال عملی ساختن سخنرانی با فنون" در موضوع آموزش کلاسداری بیان شده است.
No image

‌فنون متابعت و رفتارسازی 1

در این بخش ‌فنون متابعت و رفتارسازی در راستای آموزش کلاسداری مطرح شده است.
Powered by TayaCMS